XRP Koers Nadert Bullish Breakout Met Einde Ripple Rechtszaak in Zicht – Kan Ripple 1 Euro Worden?

20328 totale weergaven
XRP

In de maand juli staan niet alleen de komst van de spot Ethereum ETF’s in de spotlight, maar ook de rechtszaak tussen de Security and Exchange Commission (SEC) en Ripple Labs. Op 13 juli zal er een uitspraak gedaan worden in de zaak door rechter Analisa Torres.

Vorig jaar klaagde de beurswaakhond de oprichter van de XRP-token aan voor het verkopen van ongeregistreerde effecten, maar dit ging voor de SEC helaas zonder succes. De rechter heeft beslist dat de verkoop van XRP geen effecten verkoop is geweest en daarmee wist Ripple Labs de eerste zege te behalen op de SEC.

Eerder dit jaar heeft de SEC wederom het moederbedrijf aangeklaagd en boetes opgelegd die oplopen tot $ 2 miljard. De SEC heeft laten weten dat het niet van plan is om dit gehele bedrag te betalen en dat het moederbedrijf bereid is om slechts een gedeelte te betalen.

Het wachten is nu op de uitspraak van de rechter op 13 juli, die zal bepalen of de boete betaald moet worden of zal worden vrij gescholden. Deze week hebben we te horen gekregen dat de SEC waarschijnlijk niet in hoger beroep zal gaan tegen Ripple Labs, waardoor het erop lijkt dat de zege wederom in de handen van Ripple Labs zal vallen.

XRP koers al jaren vast in een downtrend: is dit het omslagpunt?

De koers van XRP bevindt zich al jaren in een neergaande trend, waarbij lagere toppen en lagere bodems worden genoteerd. De altcoin heeft het flink te verduren gehad door de lopende rechtszaken, waardoor investeerders hun handen van de altcoin af lijken te houden.

Momenteel wordt XRP verhandeld rond $ 0,4790 en ziet het een stijging van een kleine 0,75% in de afgelopen 24 uur. Mocht Ripple Labs de rechtszaak weten te winnen, dan staat er wellicht een gigantische koersstijging aan de horizon voor XRP.

XRP zal dan hoogst waarschijnlijk stijgen richting een resistance level dat rond $ 0,72 ligt. Deze koersstijging zou resulteren in een toename van 50% aan waarde van de XRP-token. Het volgende resistance level ligt zo’n 84% van de huidige koers af en begeeft zich rond $ 0,87.

De aankomende week wordt dus een spannende week voor de koers richting van XRP. Een overwinning kan het pad openen richting nieuwe hoogtes, terwijl een verlies van de rechtszaak dramatische gevolgen zal hebben voor de koers van XRP.

Investeerders op zoek naar alternatieven voor XRP

Nu het vooruitzicht van XRP er onzeker uit ziet, gaan investeerders op zoek naar alternatieven binnen de crypto markt. Een hype binnen de crypto sector die al langer speelt, is het investeren in crypto presale projecten.

Tijdens een presale verkoopt een project zijn token voordat deze genoteerd is aan een centralized exchange (CEX) zoals Coinbase, Binance of ByBit. Dit geldt ook voor de notering aan een decentralized exchange (DEX) zoals Uniswap, Curve of Jupiter.

Vroege investeerders profiteren dus van een token die nog niet bekend is bij het grote publiek. Dit kan dan ook gigantische rendementen van honderden tot wel duizenden procenten opleveren binnen korte tijd. Een aantal presale projecten die de interesse van vroege investeerders hebben weten te trekken zijn 99Bitcoins, Pepe Unchained en Base Dawgz.

99Bitcoins – Leer over de blockchain en verdien $99BTC

99Bitcoins is een nieuw presale project dat het mogelijk maakt via zijn platform om te leren over de blockchain. Tijdens het voltooien van de lessen over de blockchain kunnen gebruikers $99BTC-tokens verdienen. Voor nieuwe investeerders in de crypto sector is dit dus de ultieme kans om allerlei nieuwe dingen over de blockchain te leren, terwijl je eerste rendement al wordt behaald.

De presale van 99Bitcoins heeft al $ 2,3 miljoen weten op te halen sinds de lancering. Sluit je net als duizenden andere blockchain-leerlingen aan bij 99Bitcoins en verdien vandaag nog je eerste $99BTC-tokens. De $99BTC-token is te koop tegen een koers van $ 0,00111 en kan gekocht worden met Ethereum, BNB, USDT of creditcard.

 

Base Dawgz – Multichain meme coin haalt $ 2,2 miljoen op tijdens presale

Base Dawgz is een gloednieuwe meme coin die gebouwd is op de Base chain. De meme coin functioneert niet alleen op de Base chain en is ook verkrijgbaar via de Ethereum blockchain, Solana blockchain, Avalanche blockchain en de BNB chain. Dit maakt de meme coin dus makkelijker toegankelijk voor vroege investeerders, die graag hun vruchten willen plukken van deze nieuwe meme coin.

Base Dawgz presale pagina

De presale van Base Dawgz heeft al meer dan $ 2,2 miljoen weten op te halen, door geïnteresseerde vroege investeerders in het crypto project. Betreed vandaag nog de wereld van Base Dawgz en wie weet word jij de volgende meme coin miljonair. De $DAWGZ-token is te koop tegen een koers van $ 0,005534 en kan gekocht worden met Ethereum, BNB, Solana, AVAX en Base.

 

Pepe Unchained – PEPE meme coin word een nieuw leven ingeblazen met Pepe Unchained

Pepe Unchained is een layer 2 blockchain die bovenop de Ethereum blockchain gebouwd is. Het presale project is gebaseerd op de originele PEPE meme coin en heeft een brug gebouwd tussen de Ethereum blockchain en de PEPE blockchain. Pepe Unchained heeft voor zijn investeerders ervoor gezorgd dat transactiekosten laag blijven en dat transacties sneller uitgevoerd kunnen worden, omdat het op de Ethereum blockchain functioneert.

De presale van Pepe Unchained heeft in een korte periode meer dan $ 1,75 miljoen weten binnen te slepen en ziet daarmee een vrij snelle groei. Crypto analisten verwachten dat deze meme coin binnen een aantal maanden vroege investeerders een fors rendement zal opleveren. Wacht daarom niet langer en koop de $PEPU-token via de officiële website van het project tegen een koers van $ 0,0081939. $PEPU kan gekocht worden met ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...