Ripple (XRP) zou rond deze prijs kunnen handelen met Kerstmis

Ripple

De waarde van XRP volgt de algemene beweging van de cryptomarkt, zelfs nu er onzekerheid blijft bestaan over de ontwikkelingen in de zaak tussen Ripple en de Securities Exchange Commission (SEC). Merkwaardig genoeg blijft XRP onder de $0,70, ondanks dat Ripple verschillende overwinningen heeft behaald in de strijd met de SEC.

Ripple koers

De zaak blijft de aandacht vestigen op de mogelijke toekomstige waardering van XRP, waarbij wordt verwacht dat de afronding van de juridische kwestie een breed effect zal hebben op de prijs van het activum.

In deze context heeft Finbold de CoinCodex-tool geraadpleegd, die kunstmatige intelligentie (AI) prijsvoorspellingsalgoritmen gebruikt om de mogelijke XRP-prijs op een bepaalde datum te beoordelen. De tool voorspelt dat XRP waarschijnlijk op $0,66 zal handelen op Kerstdag in 2023, wat een lichte stijging van ongeveer 5% vertegenwoordigt.

Deze voorspelling komt op een moment dat sommige marktdeelnemers verwachten dat XRP klaar is voor een stijging in zijn waardering in de komende dagen. Analisten geloven dat XRP lijkt uit te breken uit het dalende parallelle kanaal waarin het zich bevond sinds begin november, wat wijst op een mogelijke stijging naar $0,65 of $0,66 in de nabije toekomst.

Tegelijkertijd ondergaat XRP een toename van de activiteit van grote walvissen, wat mogelijk een hint is van wat we in de toekomst kunnen verwachten. In het bijzonder merkte crypto-analist Ali Martinez op 25 november op dat XRP een toename van whale activiteit ziet, waarbij gegevens aangeven dat vermogende investeerders 11 miljoen XRP hebben verzameld in de afgelopen week, ter waarde van meer dan $6 miljoen.

Deze opmerkelijke toename in bullish activiteit heeft de gezamenlijke XRP-rijkdom van deze grote spelers verhoogd tot meer dan 10,45 miljard tokens, wat iets meer dan 10,5% van het totale XRP-aanbod vertegenwoordigt.

Ondertussen volgen investeerders nauwlettend de voortgang van de SEC-zaak. De verwachting dat de SEC in beroep gaat tegen de gerechtelijke uitspraak over Programmatic Sales introduceert onzekerheid in de koers van het activum.

Merk op dat de SEC en Ripple actief onderhandelen over een schikking met betrekking tot de verkoop van XRP aan institutionele investeerders. De uitkomst van deze onderhandeling of een definitieve uitspraak over het terugvorderen heeft het potentieel om het investeerdersbelang in XRP aanzienlijk te beïnvloeden.

XRP-prijsanalyse

Op het moment van schrijven handelt XRP op $0,63, met dagelijkse winsten van meer dan 2%, terwijl de wekelijkse grafiek een stijging van 1,8% aangeeft.

Lees meer over:
koersprijsRipple

  By Redactie

  Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!

  Meest gelezen

  Nieuws
  Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

  Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

  Nieuws
  Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

  Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Nieuws
  Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

  Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

  Nieuws
  De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

  In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

  Lees meer

  Net binnen

  Venture Capitalists Nieuws
  Februari Ziet Explosieve Groei van Investeringen in Crypto Startups door Venture Capitalists

  De interesse van investeringsfondsen in cryptostartups is de laatste tijd toegenomen, vooral in februari was...

  NFT Nieuws
  Explosieve Groei: NFT Markt Doorbreekt $400 Miljoen in Één Week

  Recente gegevens van Cryptoslam.io laten zien dat de markt voor niet vervangbare tokens (NFT's) aanzienlijk...

  Ethereum koers Nieuws
  Waarom Analisten Lichte Terugval van Ethereum Verwachten Voordat Het de $4000 Raakt

  De cryptomarkt begon maart met meer schommelingen, vooral omdat de prijsstijging van bitcoin stopte rond...

  Nieuws
  DOGE, BONK & PEPE Pumpen, Beste Crypto Meme Voor Maart?

  De goede prestaties van verschillende cryptomunten hebben gezorgd voor veel enthousiasme voor de aankomende maand....

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: PlanB praat over FOMO-golf

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Lees meer