Altcoin alert: Prijswinnend SpacePay versimpelt crypto voor verkopers, betalingsbedrijven en consumenten

242 totale weergaven
SpacePay de volgende grote crypto in 2024

SpacePay de volgende grote crypto in 2024

De term cryptocurrencies doet eigenlijk geen recht aan het ‘currencies’ gedeelte. Althans, nu nog niet.

Je kan nog geen brood kopen in de lokale supermarkt door te betalen met crypto. Je kan nog niet online shoppen met het gebruiken van crypto. Je kan nog niet betalen voor het abonnement op je sportschool met behulp van crypto.

Maxwell Bunting raakte, net als iedere andere crypto gebruiker, hier gefrustreerd door. Ze staan namelijk weg in de algemene adoptie van cryptocurrencies. Om die reden begon hij met SpacePay ($SPY).

SpacePay is een nieuwe en op de blockchain gebaseerde betalingsoplossing die de opening van een radicaal nieuw hoofdstuk in de wereld van crypto vormt. Het maakt de algemene adoptie van cryptocurrencies namelijk mogelijk.

SpacePay: Crypto in het dagelijks leven

SpacePay maakt veilige cryptotransacties mogelijk voor verkopers, betalingsbedrijven en consumenten.

De fintech startup, die zich in Londen bevindt, vormt de brug tussen de traditionele financiële infrastructuur en de gedecentraliseerde blockchain technologie. Het is op weg om de gedecentraliseerde en door community aangedreven equivalent te worden van Visa en Mastercard.

SpacePay is een gedecentraliseerd, terminal-agnostisch betalingsprotocol dat in pinapparaten zit ingebouwd. Hoewel de term wat intimiderend overkomt, is SpacePay juist erg gebruiksvriendelijk. Het ondersteunt namelijk cryptotransacties in de detailhandel.

SpacePay de volgende grote crypto in 2024

Voor de innovatieve blockchain oplossing met relevantie in de echte wereld, kreeg SpacePay ook de ‘New Payment Platform of the Year’ award bij de CorporateLiveWire Global Awards 2022/23.

De gebruiksvriendelijke software integreert met de al bestaande pinapparaten, waardoor verkopers toegang krijgen tot de next-gen crypto gebruikers. Het platform ondersteunt meer dan 325 verschillende wallets voor alledaagse aankopen, waardoor er een groot publiek bereikt kan worden.

Hoewel crypto vaak te maken krijgt met volatiliteit, zijn er bij SpacePay maatregelen getroffen om dit probleem te tackelen. Verkopers kunnen namelijk uitbetaald krijgen in de vorm van hun traditionele currencies als ze SpacePay gebruiken. De risicofactor wordt als gevolg daarvan aanzienlijk verkleind.

SpacePay de volgende grote crypto in 2024

Verkopers profiteren daarnaast ook nog eens van snellere acties en lagere kosten als ze kiezen voor SpacePay. e-commerce platformen en fysieke detailhandels kunnen de software moeiteloos integreren binnen hun traditionele betalingssystemen.

SpacePay bevindt zich momenteel in de fase van de private beta.

Dit is hoe SpacePay werkt

Er zijn erg veel crypto betalingsoplossingen. Ze doen ook allemaal wat ze claimen: cryptobetalingen mogelijk maken.

Maar dat is nog niet genoeg als het doel is om een algemene adoptie van cryptocurrencies te bewerkstelligen.

Om dit doel te bereiken, heeft SpacePay een aantal features die cryptotransacties veilig, moeiteloos en toegankelijk maken.

De eerste daarvan is gebruiksvriendelijkheid. Het doen van betalingen met SpacePay verloopt erg makkelijk en zonder moeite. Alles wat je bij een transactie moet doen is een QR code scannen bij de kassa in de winkel of in de online webshop.

SpacePay de volgende grote crypto in 2024

SpacePay ondersteunt directe transacties, in tegenstelling tot de bestaande betaalsystemen die bekend zijn vanwege het feit dat er veel vertraging is en dat er lange verwerkingsprocessen zijn. Met SpacePay is er helemaal geen wachttijd meer.

Een ander probleem van de huidige betalingsoplossingen is de beperkte compatibiliteit. Ze ondersteunen bijvoorbeeld maar een paar populaire cryptocurrencies zoals BTC en ETH als het gaat om transacties.

Om dit probleem te tackelen bouwt SpacePay aan een breed netwerk dat ook erg veel cryptocurrencies ondersteunt. Het ondersteunt daarnaast meer dan 325 wallets, waaronder MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, Ledger Nano S en nog veel meer.

SpacePay de volgende grote crypto in 2024

Het volgende belangrijke hoogtepunt van het platform is de kostenefficiëntie. Voor verkopers is het systeem bijvoorbeeld beschikbaar tegen extreem lage kosten. Voor gebruikers en betalingsbedrijven is SpacePay zelfs volledig vrij van kosten.

Het SpacePay winstdelingsmodel: Koop $SPY, verdien een passief inkomen door inkomsten van het platform

SpacePay is een op community gericht project.

Door $SPY tokens in hun bezit te hebben, profiteren de eigenaren niet alleen van de mogelijke waardestijging door de tijd heen. Ze verdienen ook een deel van de inkomsten van het platform als een passief inkomen.

SpacePay de volgende grote crypto in 2024

Door het passieve inkomens mechanisme, kunnen gebruikers meteen inspelen op de groei en prestaties van het platform. Aangezien het idee van een passief inkomen ervoor zorgt dat het houden van de token op de lange termijn gestimuleerd wordt, wordt de kans op sell-offs verkleind.

Vooral in de beginfase, als FOMO nog een grote rol speelt, zal het winstdelingsmodel helpen bij het bewaren van een sterke koers. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie voor SpacePay en de community.

Daar komt nog bij dat de tokens zorgen voor voordelen, zoals een vervroegde toegang tot privé features, beta’s en loyalty airdrops, stemrecht, driemaandelijkse webinars en nog veel meer.

De $SPY presale is nu open

Investeerders hebben beperkt de tijd om $SPY tokens aan te schaffen tegen een flink verlaagde koers, voordat de tokens op de exchanges beschikbaar komen. SpacePay heeft momenteel al $750.000 opgehaald met behulp van investeerders.

Met dank aan de robuuste en meewerkende crypto betalingsoplossing die cryptocurrencies integreren met de traditionele financiën, is het de verwachting dat SpacePay de volgende grote crypto van 2024 zal zijn.

SpacePay de volgende grote crypto in 2024

Om het perspectief wat te verbeteren: de verwachting is dat het platform dit jaar lanceert op meer dan 4,5 miljoen apparaten verspreid over negen landen. Aankondigingen van samenwerkingen tussen SpacePay en de grootste pinapparaat bedrijven ter wereld worden ook verwacht.

Vanuit het perspectief van een investeerder is het ook belangrijk om de geloofwaardigheid van het team onder de loep te nemen. Het SpacePay team is openbaar. Waar veel crypto projecten ervoor kiezen om in de anonimiteit te blijven hangen, is informatie over het team van SpacePay en hun rollen gewoon terug te vinden in de whitepaper.

Het team, inclusief oprichter Maxwell Bunting, staat ook in contact met de community op de socials. Vragen en zorgen die de community kunnen hebben, worden aan het licht gebracht via het SpacePay kanaal op Telegram.

NU NAAR DE $SPY PRESALE

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...