Anycoin Direct lanceert een innovatief nieuw crypto platform

Cryptocurrency exchange service Anycoin Direct rolt een nieuwe website uit voor de Europese markt.

Dit artikel is een gesponsord bericht.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

AnyCoin Direct

Met hun nieuw ontworpen website wil Anycoin Direct het koop- en verkoopproces van cryptocurrency's voor iedereen toegankelijker maken. Het gepersonaliseerde ontwerp is uniek binnen de cryptocurrency industrie en is gekozen om een betrouwbaarder en persoonlijker uiterlijk te creëren.

CTO Julian van der Wijst stelt:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]''Met deze nieuwe aanpak laten we zien dat het niet moeilijk of onpersoonlijk hoeft te zijn om met cryptocurrency aan de slag te gaan''.[/penci_blockquote]

Hun stapsgewijze proces helpt gebruikers, of ze nu beginner zijn of ervaren, om snel en veilig transacties uit te voeren.

Crypto broker uit Nederland

Anycoin Direct is een in Nederland gevestigde cryptocurrency broker en is opgericht in 2013. Zij waren de eerste Europese cryptocurrency broker die 7 dagen per week een live-chat support service aanbood.

Met hun nieuwe platform probeert Anycoin Direct cryptocurrency toegankelijk te maken voor een groter publiek, inclusief minder technische gebruikers.

Anycoin Direct lanceert een innovatief nieuw crypto platform

Een nieuwe innovatieve functie is de adaptieve side support bar. Dit systeem toont op een dynamische manier relevante vragen en antwoorden tijdens elke stap in het koop- en verkoopproces. Als dit systeem niet in staat is om de vragen te beantwoorden, is het Anycoin Direct-supportteam slechts één klik verwijderd om direct te assisteren.

Er kan bijvoorbeeld 7 dagen per week direct een live chat worden geopend met iemand van het supportteam. Bovendien bieden ze diepgaande informatie over alle ondersteunde cryptocurrency projecten waardoor het mogelijk is om meer te weten te komen over uw favoriete cryptomunten.

Bekijk tot slot het platform op anycoindirect.eu en probeer het zelf.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...