Award-winnende FinTech startup SpacePay lanceert presale – volgende 100x crypto?

145 totale weergaven

Er zijn veel cryptocurrencies die je in de gaten moet houden, maar veel hiervan zijn meme coins zonder echte toepassing of DeFi coins die absurde winsten beloven. Uiteindelijk blijven er maar weinig van deze cryptomunten echt overeind.

Het laat zien dat er in de markt nog altijd behoefte is aan cryptomunten die wel echte toepassingen bieden, zoals het nieuwe SpacePay ($SPY). Dit is een robuust crypto betalingssysteem voor de traditionele financiële markten. Laten we eens beter kijken naar wat SpacePay te bieden heeft voor toekomstige betalingen en wat het kan doen voor investeerders.

?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Hoe SpacePay van Cryptocurrency valuta maakt

Zijn cryptocurrency nog wel echte valuta’s? Veel mensen geloven dat de crypto markt op dit moment te volatiel is om echt gebruikt te gaan worden in de echte wereld, dat is echter niet correct. Het zit hem vooral in het tekort aan technisch goede en beschikbare oplossingen voor crypto betalingen.

SpacePay is er om dit gat te overbruggen.

Het langverwachte product, momenteel in een private beta fase, heeft een grote potentie om zich in te mengen bij een groot publiek van crypto gebruikers. Het doel van SpacePay is om crypto betalingen wereldwijd beschikbaar te maken voor consumenten, winkeliers en financiële bedrijven.

Met SpacePay kunnen we eindelijk realistisch vooruitkijken naar een toekomst waar crypto voor dagelijkse transacties wordt gebruikt. Zodra het volledige product live is, kan SpacePay gebruikt worden voor zaken als boodschappen doen en het online bestellen van een boek.

Het wordt geïntegreerd in standaard betaalautomaten, waardoor het gat tussen de traditionele financiële wereld en die van de blockchain overbrugd wordt. De belangrijkste functie van SpacePay is het gebruiksgemak en de toegankelijkheid.

Door de relevantie in de markt en mogelijke toepassing heeft SpacePay al de aandacht van grote globale investeerders getrokken waarmee het $ 750.000 aan investeringen opgehaald heeft. De presale van het crypto ptoject heeft ook al $ 200.000 opgehaald, terwijl het slechts enkele dagen geleden gelanceerd werd.

Via de presale kan het grote publiek nu ook investeren in het project, ook met een kleiner budget. $SPY tokens worden verkocht voor prijzen vanaf $ 0,00147 in de huidige presale fase.

Scan, betaal en verdien beloningen

SpacePay verlaagt de technische en financiële barrières bij het gebruik van crypto. Winkeliers, consumenten en financiële bedrijven kunnen met SpacePay overstappen op crypto betalingen voor weinig tot geen kosten.

De oplossing is gratis voor consumenten en betaalbedrijven als creditcardbedrijven. Winkeliers kunnen SpacePay integreren tegen lage tarieven. Het opzetten van de betaalmethode is ook snel en eenvoudig zodat een snelle integratie mogelijk is.

Een ander gebied waar SpacePay zich op heeft gericht om een sterk concurrentievoordeel in de markt te krijgen is volatiliteit. Dit is vaak een enorme uitdaging als het gaat om crypto betalingen. Vooral handelaren maken zich zorgen over de frequente schommelingen in crypto waarde. De snelle prijsactie maakt ze onbruikbaar als valuta.

Om dit probleem op te lossen, maakt SpacePay het mogelijk voor winkeliers om de betalingen van hun klanten te ontvangen in de valuta die zij wensen, bijvoorbeeld gewoon in euro’s.

Het betalingsproces is eenvoudig. Je hoeft alleen maar een QR-code te scannen in de winkel om de transactie te starten. SpacePay bereikt een brede gebruikersbasis door een breed scala aan cryptocurrencies te ondersteunen.

Dat geeft het een sterk concurrentievoordeel ten opzichte van de meeste oplossingen voor crypto betalingen die beperkt zijn tot BTC-, ETH- en SOL.

SpacePay ondersteunt 325 wallets, waaronder populaire opties zoals MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet en Ledger Nano S.

Op 4,5 miljoen apparaten in negen landen – Volgende 100X Crypto?

SpacePay bereidt zich voor op een grote intrede in de crypto markt dit jaar. De applicatie zal toegankelijk zijn voor crypto gebruikers in negen landen. Volgens schattingen is het potentiële aantal gebruikers maar liefst 4,5 miljoen.

Dat maakt SpacePay een van de meest interessante crypto projecten van 2024.

SpacePay sleepte de prestigieuze prijs “New Payment Platform of the Year” in de wacht bij de CorporateLiveWire Global Awards 2022/23. De geloofwaardigheid van de in Londen gevestigde fintech startup, geleid door Maxwell Bunting, wordt verder onderstreept door zijn roadmap met allerlei belangrijke ontwikkelingen.

Zo pioniert het project met de ontwikkeling van gedecentraliseerde Near Field Communication (NFC)-technologie. Er wordt uitgekeken naar de bètaversie van SpacePay’s Payment APK. SpacePay’s e-commerce API zal op grotere schaal een brug slaan tussen crypto en online winkelen.

SpacePay komt met een model voor inkomstenverdeling dat tokenhouders beloont met passieve inkomsten als onderdeel van het opbouwen van een actieve gemeenschap.

De doorlopende SpacePay presale is een venster met beperkte tijd om $SPY tokens te bemachtigen tegen vaste, gereduceerde prijzen voor de lancering op crypto exchanges.

Of SPY de volgende 100X crypto is, valt nog te bezien. Maar het grote groeipotentieel, geworteld in nut in de echte wereld, mag niet over het hoofd worden gezien.

DOE MEE AAN DE $SPY PRESALE

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...