Binance Coin en Solana beleggers geschud door marktvolatiliteit, kopen nog steeds Milei Moneda ($MEDA) presale; experts voorspellen 10x

375 totale weergaven
meda

In het kort

  • BNB streeft ernaar zijn dominantie te versterken ondanks een verlies van 1% op de wekelijkse grafieken.
  • Solana (SOL) verliest 2% in een week, wat wijst op een bearish koersactie in de nabije toekomst.
  • Milei Moneda ($MEDA) is een van de beste cryptovaluta’s om in te investeren, aangezien experts 10x rendement tegen het einde van het jaar voorspellen.

De volatiele aard van de markt heeft verschillende cryptovaluta’s beïnvloed, waaronder BNB en Solana (SOL), aangezien beide crypto’s worstelen om hun waarde te versterken. Ondertussen is Milei Moneda ($MEDA) naar voren gekomen als een top crypto om te kopen na vroege investeerders een 100% ROI te bieden. Lees verder om meer te weten te komen!

Doe hier mee aan de Milei Moneda Presale

BNB streeft ernaar zijn dominantie in de markt te versterken

Binance, een van de meest invloedrijke en grootste crypto exchanges wereldwijd, heeft consequent hoge normen gesteld op het gebied van marktuitbreiding en innovatie.

De native token, BNB, is mogelijk 1% gedaald in de afgelopen week, maar het stijgt als een van de top cryptomunten. In de maandgrafieken heeft BNB 0,23% winst geboekt, terwijl het in het afgelopen jaar met 81% is gestegen.

De Q3 2024 doelen van BNB wijzen op een continu groeitraject, ondersteund door de groeiende wereldwijde aanwezigheid, robuuste platformupdates en innovatieve productaanbiedingen zoals de Binance Smart Chain. Bovendien handelt BNB momenteel boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s.

Al deze factoren worden verwacht de adoptie te vergroten en mogelijk de marktwaarde van BNB te verhogen. Hierdoor voorzien analisten een mogelijke stijging van de BNB koers naar $735,48 vóór het einde van Q2 2024.

Solana’s koers dipt en wijst op een bearish koersactie

Ondanks de toegenomen koersvolatiliteit die de crypto-industrie ervaart, heeft de SOL koers zich sinds midden april tussen $126 en $155 bewogen. Dit duidt erop dat Solana een zwakke koersactie ondergaat in de cryptomarkt, wat duidelijk is in de wekelijkse prestatie van SOL na een daling van 2% in waarde.

Gezien de technische indicatoren zweeft de Relative Strength Index (RSI) van SOL dicht bij zijn neutrale punt, wat wijst op een mogelijke bearish convergentie en een negatief vooruitzicht voor de SOL koers onthult.

Bovendien zagen de actieve adressen op het Solana-netwerk een daling van 6,72% naar 36,2 miljoen in april te midden van een toename van congestieproblemen op het Solana-netwerk. Sinds begin mei heeft het Solana-netwerk 13,72 miljoen actieve adressen geregistreerd.

Vanwege de huidige bearish trend van SOL overwegen investeerders al de Milei Moneda presale, in de hoop op 10x winst.

Waarom Zien Investeerders Milei Moneda Als De Beste Cryptovaluta Om In te Investeren?

Milei Moneda komt naar voren als een unieke keuze voor het maximaliseren van winsten in crypto-investeringen. In tegenstelling tot veel meme coins die gekenmerkt worden door instabiliteit, heeft $MEDA een robuuste basis die de nadruk legt op lange termijn vooruitzichten en waarde. Dit maakt het de beste crypto om in te investeren.

Dit meme coin project onderscheidt zich door zijn community-gedreven aanpak en unieke kenmerken die zich inzetten voor het bevorderen van betrokkenheid.

Kenmerken zoals stemrechten, NFT staking beloningen, best governance proposal beloningen, Q&A sessies en maandelijkse weggeefacties dragen bij aan een levendig en betrokken ecosysteem. Deze kenmerken maken $MEDA de beste crypto voor beginners.

Met het doel om de meme coin ruimte te transformeren, biedt Milei Moneda een overtuigende investeringsmogelijkheid. $MEDA, de officiële token van het Milei Moneda ecosysteem, is beperkt in aanbod.

Met een totale voorraad van 500 miljoen tokens zorgt Milei Moneda voor eerlijkheid in zijn distributiesysteem door 60% aan het publiek toe te wijzen, 15% aan marketing en beloningen, 15% aan liquiditeit, 5% aan airdrop en 5% aan burns.

Momenteel in Fase 3, nadert de presale van Milei Moneda zijn einde. Het project is van plan zijn token op Uniswap te lanceren op 21 mei 2024. Personen die $MEDA in deze huidige fase kopen voor een koers van $0,015 kunnen een rendement van 33,3% verwachten wanneer $MEDA wordt gelanceerd tegen een koers van $0,020.

Benieuwd naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor het laatste nieuws. Snel, leuk en informatief!

Lees meer over:
milei moneda

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...