Meld je aan voor de gratis kennisavond van cryptobelegger Yieldt!

Persbericht Yieldt organiseert een kennissessie tussen Nederlandse cryptospecialisten en traditionele investeerders.

Yieldt gaat in gesprek met cryptospecialisten van Bitcoin Magazine NL, Newsbit, Bitvavo en toetst deze aan de ervaren ondernemer en investeerder Korstiaan Zandvliet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Staat het instappen in de cryptowereld inherent aan witwaspraktijken? Of is het beleggen in cryptoproducten de nieuwe beleggingsvorm? Deze en andere vragen komen deze avond uitgebreid aan bod.

Kennis en kunde

De cryptomarkt is innovatief, volatiel en omvangrijk. Enerzijds weerhoudt die complexiteit menig belegger ervan om de stap naar de beurs te wagen. Anderzijds bieden die kenmerken juist enorme kansen.

Welke cryptovaluta moet u kopen en in welke bedrijven kan je met een gerust hart investeren? Het zijn vragen die tijdens de kennisavond op 20 februari a.s. zeker aan de orde komen.

Programma kennisavond

Het doel van Yieldt is om tijdens deze kennisavond inzicht te geven in de grondige marktanalyses. Zo komt het businessmodel, de waardetoevoeging en de financiële ontwikkeling van de bedrijven achter de digitale valuta aan bod.

Tijdens het eerst panelgesprek staat de blockchaintechnologie, het crypto beleggen en de link naar criminaliteit en witwaspraktijken centraal. Het tweede gesprek gaat dieper in op de rendementen, actualiteiten en verwachtingen.

16.00 – 16.30 uur Inloop met drinks & bites
16.30 – 17.00 uur Welkomstwoord en presentatie door Yieldt
17.00 – 17.30 uur Panelgesprek 1 tussen Bitvavo, Yieldt, Newsbit, Bitcoin Magazine NL
17.30 – 18.00 uur Reflectie/ vragen/ pauze
18.00 – 18.30 uur Panelgesprek 2 tussen Bitvavo, Yieldt, Newsbit, Bitcoin Magazine NL
18.30 – 18.40 uur Afsluiting en dankwoord door Yieldt
18.40 – 19.00 uur Borrel en uitloop

Onderwerpen panel 1

Onderwerpen panel 2

Praktische informatie

Wil je meer te weten komen over de cryptomarkt en aanwezig zijn bij het gesprek tussen deze bekende cryptospecialisten? Maak dan je agenda vrij voor deze kennissessie!

Datum: 20 februari a.s.
Locatie: Hofplein 20, Rotterdam
Aanvang: 16.00 uur tot 19.00 uur

Schrijf je gratis in door hieronder te klikken!

Lees meer over:
persbericht

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...