Bitcoin Cash en Arbitrum zoeken naar koersondersteuning; Milei Moneda boekt ongerealiseerde winst op presale

808 totale weergaven
meda

In het kort

  • De koers van Bitcoin Cash (BCH) heeft moeite om een steunniveau van $450 vast te houden.
  • Experts verwachten dat de koers van Arbitrum (ARB) tegen 26 mei zou kunnen dalen tot $ 0,92.
  • Milei Moneda’s ($MEDA) presale behaalt ongekende winsten.

Terwijl de correctie op de cryptocurrency markt de prijzen blijft drukken, proberen Bitcoin Cash (BCH) en Arbitrum (ARB) hun steunniveaus te verdedigen tegen verdere verliezen. In scherp contrast hiermee heeft nieuwkomer Milei Moneda ($MEDA) met succes gebruik gemaakt van het enthousiasme van beleggers om ongerealiseerde winsten te boeken in de lopende presale.

Maar de belangrijkste vraag is, hoe presteert $MEDA beter dan deze top altcoins? Ontdek de details hier onder! 

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Bitcoin Cash keldert terwijl markt corrigeert

Bitcoin Cash maakte een aanzienlijke stijging door na de goedkeuring van de Bitcoin spot ETF’s in januari. Maar door een bredere neergang van de markt is het de afgelopen 30 dagen met meer dan 8% gedaald. Op dezelfde manier is de koers van Bitcoin de afgelopen week met bijna 4% gedaald.

Ondanks dat de oprichter van het Cardano netwerk in het weekend zinspeelde op een mogelijke samenwerking met Bitcoin Cash om de functionaliteit en het netwerk te verbeteren, daalde de koers van BCH nog steeds onder de $450 en $440 steunniveaus, waardoor het op de korte termijn in een bearish trend zit.

Ondertussen geloven veel crypto analisten dat als BCH er niet in slaagt om het weerstandsniveau van $438 te passeren, dat dit een nieuwe selloff zou kunnen veroorzaken.

De volgende centrale steun ligt in de buurt van $ 420, waar kopers zouden kunnen instappen. Als de koers er niet in slaagt om boven de $420 te blijven, zou BHC het $400 steunniveau kunnen testen. 

Stijgende handelsactiviteit slaagt er niet in om de koers van Arbitrum een boost te geven 

Na een veelbelovende start van het jaar bereikte Arbitrum in januari een nieuwe ATH van $2,39, maar de koers is steeds verder gedaald. In de afgelopen maand is ARB getuige geweest van een waardedaling van bijna 6% te midden van de algehele terugval op de markt, wat ook heeft geresulteerd in een daling van de cryptomarktwaarde.

Hoewel Arbitrum sinds begin maart een aanzienlijke stijging in transactievolume heeft doorgemaakt en de afgelopen week een nieuwe mijlpaal in het aantal dagelijks actieve adressen heeft bereikt, heeft deze positieve ontwikkeling geen invloed gehad op de marktwaarde van ARB. ARB is zelfs met meer dan 9% gedaald en is onder het steunniveau van $1,25 gezakt.

Gezien het huidige marktsentiment voorspellen industrie-experts een verdere daling van de waarde van Arbitrum. Deze voorspellingen suggereren dat de koers van Arbitrum op 26 mei zou kunnen dalen tot $0,92.

Milei Moneda verbluft de markt met ongelooflijke winst

Milei Moneda maakt golven in de cryptocurrency markt met zijn zeer succesvolle presale, die heeft geresulteerd in indrukwekkende winsten voor vroege investeerders. Ondanks de recente bredere neergang van de markt, blijft deze meme munt, geïnspireerd door de bekende econoom en politicus Javier Milei, de verwachtingen trotseren en naar nieuwe hoogten stijgen.

De unieke combinatie van humor, politiek en blockchaintechnologie heeft Milei Moneda naar de voorgrond van de memecoin scene gestuwd en trekt een snel groeiende aanhang op sociale media aan. De goede vooruitzichten van Milei Moneda worden verder versterkt door de opwindende ontwikkelingen en aanstaande partnerschappen, die een golf van enthousiasme en een voelbare FOMO onder investeerders teweegbrengen.

De lopende openbare presale van de $MEDA token biedt een verleidelijke kans voor investeerders om mee te doen en mogelijk aanzienlijke winsten te maken. Met een presale prijs van $0,015 in Fase 3 heeft Milei Moneda zich stevig gevestigd als een sterke kanshebber voor de beste cryptobelegging op de markt. Nieuwe investeerders kunnen tot 33,3% winst ontvangen op 21 mei 2024, wanneer $MEDA lanceert op Uniswap.

Samenvatting 

Terwijl Bitcoin Cash en Arbitrum moeite hadden om koerssteun te vinden te midden van de bredere marktdaling, heeft Milei Moneda de cryptowereld versteld doen staan met enorme ongerealiseerde winsten tijdens de lopende presale periode. De unieke kenmerken hebben de verbeelding van beleggers gegrepen en de meme coin naar opmerkelijke hoogten gestuwd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...