Bitcoin Meester aanwezig op Crypto Conference in Berlijn

Persbericht – Bitcoin Meester is aanstaande 27 en 28 maart aanwezig op de Crypto Conference in Berlijn. Op het affiche staan niet de minste namen zoals de IOTA Foundation, exchange Kraken, Evercoin en Electra Coin. Tientallen bedrijven hebben een stand en brengen hun platform en cryptocurrency onder de aandacht.

Lees ook: Bitcoin Meester brengt met radiozender WildFM crypto naar groter publiek

Crypto Conference Berlijn

De line-up van Crypto Conference heeft goed uitgepakt. Zo zijn Janna Zielinski van de IOTA Foundation en Giuseppe Giuliani, de accountmanager van Kraken aanwezig om daar te spreken. De conferentie wordt gehouden in het Maritim hotel in hartje Berlijn.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

2018 was voor de Crypto Conference een groot succes en wij verwachten dat dit in 2019 niet anders zal zijn. Lijkt het jou wat om ook aanwezig te zijn? Tickets kunnen gekocht worden via deze website!

Groot aanbod aan crypto

Deze Nederlandse cryptobroker uit Aalsmeer biedt meer dan 100 verschillende cryptovaluta aan. Ze bieden een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk handelsplatform aan. De broker biedt de perfecte oplossing om op een gemakkelijke manier vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek.

Bezoek de speciale businesspage van Bitcoin Meester op Bitcoin Magazine NL!

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoinmeester.

Lees meer

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...