Bitcoin Meester brengt met radiozender Wild FM crypto naar groter publiek

Persbericht – Cryptobroker Bitcoin Meester gaat een samenwerking aan met radiozender Wild FM Hitradio om crypto naar een groter publiek te brengen. Vanaf maandag 18 maart tot woensdag 17 april zijn er bij de populaire muziekzender verschillende cryptoprijzen te winnen. Vier keer is een wallet met daarop 50 euro te winnen.

Samenwerking Bitcoin Meester en Wild FM Hitradio

Bitcoin Meester en Wild FM Hitradio gaan diverse campagnes in de ether gooien. Van maandag tot en met vrijdag worden luisteraars opgeroepen om te appen naar de studio. Daar wordt hen gevraagd of ze in cryptocurrencies willen investeren of waarom juist niet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dagelijks brengen DJ’s de actie een aantal keer onder de aandacht. Iedere vrijdag wordt er iemand live op de radio gebeld. De gelukkige krijgt een heuse wallet met daarop 50 euro aan cryptocurrencies.

Promotiespotje, crypto update en cryptoprijzen

Het promotiespotje wordt vijf keer per dag gedraaid op Wild FM. Twee maal in de ochtendspits, twee keer in de avondspits en nog éénmaal – willekeurig – tussen 09:00 en 16:00. Vrijdagochtend wordt met een Crypto Update het laatste nieuws besproken op een laagdrempelige manier.

De campagne op Wild FM loopt van maandag 18 maart tot woensdag 17 april. De te winnen cryptowallet ter waarde van 50 euro wordt vier maal weggegeven; op 22 en 29 maart en 5 en 12 april.

Breder publiek maakt kennis met crypto

Jurgen Rijkers, Chief Operating Officer (COO) bij Hitradio Wild FM, licht toe: “We hebben een goed gesprek gehad met Bitcoin Meester, die ons wees op het potentieel van dit onderwerp. Wij zien zeker een behoefte onder onze luisteraars, vooral de millennials, om bitcoin en cryptovaluta beter te begrijpen.

“Dit is een ‘hot’ item en we leggen dit graag aan de luisteraar uit in Jip en Janneke-taal zodat hij of zij het beter kan begrijpen. Crypto is een onbekende, best complexe wereld. Wij willen onze luisteraars graag breed informeren over de handel en wandel in deze wereld.“

Christiaan Jimmink is marketing manager bij Bitcoin Meester zegt: “Door crypto bespreekbaar te maken op de Nederlandse radio bereiken we mensen die wij anders niet bereiken. Daarom zijn we blij dat we Wild FM als partner hebben gevonden. Het is goed om eens buiten de cryptowereld te kijken en aan een breder publiek uit te leggen wat het inhoudt.”

Over Bitcoin Meester

Bitcoin Meester uit Aalsmeer is een Nederlandse cryptobroker en biedt meer dan 100 verschillende cryptovaluta aan. Ze bieden een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk handelsplatform aan. De broker biedt de perfecte oplossing om op een gemakkelijke manier vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek.

Over Wild FM Hitradio

Het regionale commerciële radiostation Wild FM Hitradio is een van de grootste radiozenders in de regio’s Noord Holland en Flevoland Wild FM draait pop en dancemuziek met een doelgroep in de leeftijd tussen de 20 en 49 jaar.

Lees meer

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoin Meester.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...