Bitcoin Meester ontvangt DNB registratie als aanbieder van crypto diensten

PersberichtCoin Meester B.V. kondigt vandaag aan dat zij als cryptobedrijf door de Nederlandsche Bank (DNB) is geregistreerd.

De nieuwe wet- en regelgeving houdt in dat bedrijven die het mogelijk maken cryptovaluta te kopen, verkopen en te bewaren zich moeten registreren bij De Nederlandsche Bank.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Door de registratie mag Bitcoin Meester crypto transacties uitvoeren en cryptovaluta opslaan in wallets.

Nieuwe crypto wetgeving

Sinds 21 mei van dit jaar hanteert de Nederlandse overheid de nieuwe wetgeving rondom cryptoregulering.

Deze nieuwe wet is gebaseerd op de Europese richtlijn AMLD5. Dat houdt namelijk in dat cryptobedrijven onder de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) vallen.

De registratie is de bevestiging dat Bitcoin Meester aan alle door de DNB gestelde normen voldoet en haar activiteiten mag voortzetten.

Mitchell Zandwijken, CEO bij Bitcoin Meester, is uiteraard blij met de registratie.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]“Met het grootste aanbod aan cryptovaluta in Nederland was het geen eenvoudige opgave alle benodigde informatie in kaart te brengen voor de DNB. Dat dit gelukt is, is niet alleen een mooie en belangrijke stap voor Bitcoin Meester, maar ook voor de verdere groei, adoptie en validatie van de cryptomarkt”.[/penci_blockquote]

De registratie zorgt voor meer volwassenheid en professionaliteit in de cryptosector. Anderzijds sluit het naadloos aan bij de groei- en ontwikkelingsplannen van Bitcoin Meester voor de komende jaren.

Over Bitcoinmeester

Bitcoin Meester is een platform waarop je diverse cryptovaluta kunt kopen, verkopen en veilig bewaren.

Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen. We zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar.

Uw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en is onderdeel van Coin Meester B.V. Lees ons blog, volg ons op Twitter of kijk voor meer informatie op de website.

Lees meer over:
Bitcoin Meesterpersbericht

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...