Bitcoin uitgelegd: gratis livestream over Bitcoin als geld en betaalmiddel

Misschien ga je al lang mee in de wereld van Bitcoin, of misschien kom je pas net kijken. Ben je een beginner en weet je niet echt waar je moet beginnen? Onze redacteur Arnold Hubach kan jou helpen.

Bitcoin uitgelegd

Komende woensdag 26 mei 2021 19u30 kun je gratis in een livestream een samenhangend verhaal volgen: alles wat je moet weten over Bitcoin. Arnold is al vijf jaar actief in de Bitcoin-markt en weet precies welke nuances belangrijk zijn om te snappen. Zo leer je:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

  • Bitcoin als valuta – Naast de geschiedenis van geld vertel ik waarom het in de lijn der verwachting ligt dat er een nieuwe (schaarse) wereldreservemunt komt.
  • Bitcoin als betaalnetwerk – Ik vertel alles over deze technologische revolutie en kijk hierbij naar de oorsprong en het ontstaan van Bitcoin.
  • Techniek achter Bitcoin en Lightning – Ik neem je mee in de technologie achter de monetaire en digitale revoluties. Je ontdekt bovendien waar je rekening mee moet houden als je bitcoins koopt, verstuurt of bewaart.  

Ben jij de beginnende Bitcoiner die wat wegwijs nodig heeft, of heb je familie en vrienden die meer over Bitcoin moeten leren? Meldt je nu aan voor de gratis stream!

Bitcoin uitgelegd: gratis livestream over Bitcoin als geld en betaalmiddel

Cursus

De livestream is de kick-off van een online cursus (inclusief 132 pagina’s tellend magazine). Het neemt je mee op reis. Als je wel wilt lezen over Bitcoin, maar niet houdt van een leesboek, is deze magazine een perfecte visuele oplossing.

Van de geschiedenis van geld als spaarmiddel tot de eigenschappen en filosofie achter bitcoin als betaalmiddel. Van het belang van digitale schaarste tot het doen van transacties. Van het instellen van een eigen wallet tot een uitleg over het Lightning Netwerk. Van het kopen van bitcoin tot het opzetten van een eigen Bitcoin én Lightning node.

Bitcoin uitgelegd: gratis livestream over Bitcoin als geld en betaalmiddel

Het is de perfecte bundel die je als beginnende Bitcoiner kunt raadplegen als naslagwerk. Het magazine is dus puur fundamentele uitleg en gaat niet in op trading of handelsstrategieën. Bitcoin is immers bedoeld als een spaarmiddel en betaalmiddel, niet een speculatieve investering of belegging.

Livestream

Komende woensdag 26 mei 2021 is er een gratis livestream als kick-off van de cursus. Hierin kun je al gratis een deel van de inhoud van de cursus leren. Vergeet je er niet voor in te schrijven door op bovenstaande link te klikken. De stream zal in totaal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen. Succes, veel leerplezier en tot dan!

Bitcoin uitgelegd: gratis livestream over Bitcoin als geld en betaalmiddel
Lees meer over: