De eerste meme layer 2 van de wereld: waarom investeerders zich massaal storten op de Pepe Unchained presale

693 totale weergaven
pepu

Na het enorme succes van Pepe, verovert nu het nieuwe crypto project Pepe Unchained ($PEPU) de cryptomarkt. Hoewel de presale van Pepe Unchained net pas is gelanceerd, trekt het nu al veel aandacht van allerlei soorten investeerders die geïnteresseerd zijn in crypto.

Wat is de hele hype rondom dit nieuwe crypto project? Hier is een analyse.

Pepe Unchained: de eerste meme coin layer 2 van de wereld

De legendarische Pepe kent geen grenzen.

Vroege investeerders hebben in slechts één jaar tijd ongelooflijke rendementen ontvangen met hun investering in Pepe. Veel analisten voorspelden al dat Pepe groot zou worden, maar zij dachten dat het een korte termijn hype zou zijn. Toch blijft Pepe bovenaan staan in populaire cryptomunten. Ondanks de nieuwe komst van veel nieuwe meme coins, staat het nog steeds op de derde plaats in de wereldwijde meme coin ranglijst. Alleen Dogecoin ($DOGE) en Shiba Inu ($SHIB) staan nog boven Pepe.

Pepe Unchained Presale
Het is bewonderenswaardig wat Pepe heeft bereikt. Belangrijker nog, Pepe durfde als thema een kikker aan te nemen in een crypto markt die vol zit met hond coins. Pepe is daarmee de enige niet-hond coin in de top vijf van de wereldwijde meme coin ranglijst.

Pepe heeft helaas ook zijn nadelen.

Oorspronkelijk is de meme coin gebouwd op de blockchain van Ethereum, waardoor Pepe al lange tijd beperkt wordt door zijn layer-1 technologie. Investeerders ergeren zich aan de nadelen die de layer-1 technologie bezorgd, zoals netwerkvertragingen en stijgende gaskosten. Hierdoor is het lastig voor traders om snel te reageren op bewegingen in de Pepe koers.

Pepe Unchained is de oplossing

De layer-2 blockchain is een goede oplossing en komt met een overtuigend verhaal.

”Met een deel van zijn Gigantische Brein, bedacht Pepe een briljante zet om zich te bevrijden van zijn ketenen en de toekomst te omarmen als PEPE Unchained.”

De Layer-2 blockchain belooft hun investeerders mooie dingen, zoals ”dubbele beloningen voor staking, dubbele Pepe en 100x zoveel plezier”. Pepe Unchained staat op het punt om de meme coin markt op zijn kop te zetten met het geavanceerde layer-2 blockchain netwerk.

Het zal verschillende problemen onderuithalen, zoals de problemen rondom schaalbaarheid, snelheid en efficiëntie. Deze problemen gebeuren vaak bij meme coins die gebouwd zijn op layer-1 blockchains, zoals die van Ethereum.

Pepe Unchained Presale
Tokenomics Pepe Unchained ($PEPU)

Door de problemen op het netwerk te verminderen, stelt Pepe Unchained hun investeerders in staat om sneller te handelen en marktkansen efficiënter te benutten.

Pepe Unchained biedt bovendien instant bridging, waardoor transactiekosten aanzienlijk worden verlaagd en de volume capaciteit flink wordt verhoogd. Daarmee stelt de nieuwe meme coin dat het honderd keer sneller is dan Ethereum. Tenslotte heeft het project een speciale block explorer, waardoor Pepe Unchained een moeiteloze handelservaring zal leveren.

De transacties worden buiten de grote Ethereum blockchain gedaan. Om deze reden zullen kosten voor het handelen lager zijn en zullen transacties efficiënter worden afgehandeld.

Het resultaat? Meer passief inkomen voor de investeerders van $PEPU!

Meer dan alleen een leuk thema

Meme coins staan goed bekend om hun leuke thema’s en grappige verhalen rondom het project.

Toch zijn ze niet alleen slechts dat. Iconische meme coins, zoals Dogecoin, Shiba Inu en Pepe hebben meer te bieden en hebben dankzij hun sterke eigenschappen lastige bear markets doorstaan.

Een sterke community van deze meme projecten wordt ondersteund door een overtuigende visie. Meme projecten kunnen niet zo lang bestaan zonder goede tokenomics en een duidelijk geformuleerde roadmap.

Pepe Unchained Presale
Pepe Unchained ($PEPU) Roadmap

Pepe Unchained heeft veel aandacht besteed aan het opbouwen van een sterke community. Hoewel het project zich nog steeds in de beginfases bevindt, zijn de tokenomics en de roadmap van het crypto project al goed ontworpen. De leden van de community worden zo ondersteund door een gevoel van verbondenheid en een duidelijke visie.

De tokenvoorraad is als volgt verdeeld:

  • 20% van de tokenvoorraad is gereserveerd voor de presale van de PEPU coins. Deze cryptomunten zijn bedoeld om een vroege community van investeerders te creëren.
  • 30% van de gehele voorraad is bestemd voor beloningen van staking. Het stakingmechanisme is al actief vanaf de start van de presale en is bedoeld om vroege investeerders te trekken.
  • 20% is bedoeld voor marketing om de belangstelling van het project aan te wakkeren in de crypto markt.
  • 10% van de tokenvoorraad wordt opzij gezet voor liquiditeit, wat zorgt voor soepele transacties op gedecentraliseerde exchanges.
  • 10% is gereserveerd om het project te financieren, ter ondersteuning van de lopende gang van zaken.
  • 10% van de gehele tokenvoorraad is bestemd voor de ontwikkeling van de Pepe Unchained Layer 2 chain, zodat deze met de tijd kan groeien.

Pepe Unchained trekt direct al de aandacht van vele investeerders met zijn iconische Pepe marketingstunts. De robuuste tokenomics en duidelijke strategische roadmap zorgen daarnaast voor duurzame groei van de community van Pepe Unchained.

Zal $PEPU dit jaar beter presteren dan $PEPE?

Pepe is flink gegroeid sinds de lancering en heeft een verbazingwekkende marktkapitalisatie van $5,31 miljard behaald in iets meer dan een jaar tijd.

De fenomenale groei heeft $PEPE tot een bekende naam gemaakt in de crypto meme sector. Dat betekent echter ook dat het lastig is om nog verder te groeien, waardoor investeerders het project minder aantrekkelijk vinden. Het is namelijk onrealistisch om nog eens een rendement van 44.000% binnen te halen met Pepe.

Nieuwe crypto projecten, zoals Pepe Unchained, kunnen dit wel bereiken. Als het gaat om jaarlijkse rendementen, zou $PEPU de potentie hebben om $PEPE flink te overtreffen.

Pepe Unchained Presale
Met een lagere initiële marktkapitalisatie biedt dit nieuwe crypto project mooie mogelijkheden voor investeerders. Het grappige verhaal en de goede bruikbaarheid, dankzij de Pepe Unchained Layer-2 blockchain, maken deze nieuwe meme coin tot een mooi project die je niet mag missen dit jaar.

De presale is al van start gegaan en biedt investeerders de mogelijkheid om veel winst te behalen als je vroeg instapt. Investering in de presale komen met mooie voordelen, zoals een scherpe prijs en aantrekkelijke beloningen voor staking.

Koop $PEPU Nu

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...