Dogecoin Koers Keldert Weer. Is Het Tijd om Kai Cat Coin te Kopen?

168 totale weergaven

Koers Dogecoin

De koers van Dogecoin is met een paar cent omhoog gegaan vandaag en heeft het weerstand level van $0,16 getest. Hierna is het weer een nieuwe 7-daagse periode in gegaan van tegenslagen. Deze bekende cryptocurrency, beveiligd door proof of work en ingeluid door de internetklassieker Shiba Inu, is sinds midden april in een zijwaartse beweging terechtgekomen en wordt verhandeld rond het $0,15 niveau.

DOGE is gestegen met 2,3% in de laatste 24 uur. In een week (7 dagen) is het echter gedaald met bijna 2,6%. Als we kijken naar de maandgrafiek, is te zien dat de coin met 6,7% is gestegen. Het lijkt er dus op de coin op het punt staat een trend omkeer opwaarts te maken. Echter heeft de grafiek al vaker zo uit gezien in de afgelopen maanden. In deze tijd heeft de koers in geen van beide richtingen weten uit te breken.

Doge Koersdalingen

Staat deze meme coin op het punt om door zijn koersdalingen heen te breken en een nieuwe bullish of bearish trend te volgen? Of zullen de DOGE tokens rond de $0,15 blijven zweven aankomende maand totdat de markt eindelijk besluit wat te doen met deze meme coin?

Hoewel de markt nog niet zeker is van wat het moet doen met DOGE, is er normaal gesproken één richting voor  nieuwe meme coins om te volgen vanaf het moment van de pre-launch fase. Dit moet echter ondersteund worden door veel economisch slimme supporters en meme power van de coin zelf. Dit zou dan ook de reden kunnen zijn waarom Kai Cat Coin (KAI) deze maand al een kwart miljoen dollar heeft opgehaald, terwijl Doge nog steeds met zijn staart aan het kwispelen is.

KAI

Dogecoin Whale Woes dit Weekend (Bearish)

Recente whale bewegingen op de Dogecoin blockchain zijn één aanwijzing voor marktonzekerheid voor deze coin. Er zijn ook een aantal technische en fundamentele indicatoren die wijzen op wijdverspreide marktonzekerheid te midden van een felle marktoorlog tussen Dogecoin bulls en bears. Hierdoor is het praktisch onmogelijk om te zeggen wat de Dogecoin koers op korte termijn gaat doen.

In een periode van 24 uur die eindigde op maandag 20 mei, crashte volgens gegevens van IntoTheBlock de instroom van Large Holder Inflows met 86%. Deze meting volgt de beweging van nieuwe fondsen naar adressen die worden gehouden door Dogecoin “whales”, oftewel grote investeerders. Dogecoin Large Holder Inflows daalde van 428 miljoen in het weekend naar 62 miljoen op maandag. Dit is mogelijk een bearish indicator voor de Dogecoin koers.

Een Dogecoin whale heeft zelfs $120 miljoen DOGE op de Robinhood exchange gedumpt op zaterdag. Dit blijkt uit een rapport van blockchain watcher Whale Alert.

DOGE Technische Aspecten en Hashrate Maandag

DOGE Hashrate

De technische aspecten voor DOGE zeggen vrij weinig over de beweging die de koers de komende tijd gaat maken. Een Crypto News report op maandag schreef:

Mocht Dogecoin zijn positie boven het $0,15100 draaipunt handhaven, dan zou dit de koers hoger kunnen drijven richting de weerstandsniveaus op $0,15950 … Een doorbraak onder dit draaipunt zou echter een scherpe verkooptrend kunnen triggeren, die de koers richting de steunniveaus op $0,1427 duwt…”

De Dogecoin hashrate, een belangrijke maatstaaf die gelinkt is aan het veiligheidsniveau en winstgevendheid van de coin voor zowel miners als traders, is sinds begin april ook een dubbelzinnige indicator. Het is sinds begin mei steeds volatieler geworden. Echter heeft er nog geen doorslaggevende trendverandering plaats gevonden volgens de gegevens van CoinWars. Hiermee is het een van de meest volatiele cryptomunten van het moment.

Deze onzekerheid van koersontwikkeling van top meme coins zorgt ervoor dat velen zich richten op presales zoals KAI, die het potentieel hebben om grote winsten te maken als we kijken naar hun voorgangers.

Bekijk de Presale van KAI. 

Blijf daarnaast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project via het X en Telegram account van KAI.

Lees meer over:
DogecoinKAIkai cat

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...