Floki Inu en Shiba Shootout Doen Het Vele Malen Beter Dan Andere Meme Coins in 2024 en 2025: Dit is de Reden

725 totale weergaven
Floki Inu en Shiba Shootout zullen andere meme coins overtreffen

Floki Inu en Shiba Shootout zullen andere meme coins overtreffen. Meme coins zijn staan over het algemeen bekend om hun volatiliteit waarbij de koersen erg kunnen schommelen. Er zijn veel verschillende meme coins, neem als voorbeeld DOGE en SHIB die hoge pieken hebben gehad waar investeerders natuurlijk zo snel mogelijk in wouden stappen.

Er zijn steeds meer mensen die in dit soort coins willen investeren, vooral als ze denken dat we in een bull markt zitten. Daarom verwachten veel investeerders dat 2024 en 2025 er rooskleurig uitziet voor meme coins.

Zo zijn er een aantal memes met veel potentie om te stijgen. Floki Inu (FLOKI) en Shiba Shootout (SHIBASHOOT) staan boven de lijst van meme coins. Maar waarom zijn deze memes eigenlijk zo interessant?

Floki Inu: Uitbreiding en Gebruiksmogelijkheid

Het ecosysteem van Floki Inu blijft maar groeien en de focus ligt voornamelijk op groei en gebruiksmogelijkheden. Het project heeft kort geleden aangekondigd dat ze een marketing campagne in Nigeria zullen lanceren om hun interesse te tonen in nieuwe markten.

Nigeria wordt gezien als de juiste markt om hier de campagne te lanceren omdat het land veel gebruik maakt van crypto. De campagne zal zich uiteindelijk verspreiden naar grote steden als Lagos, Abuja en Port Harcourt en verwacht om zo’n 36,5 miljoen mensen te bereiken. Dit zal de zichtbaarheid van Floki een enorme boost geven.

Tevens heeft Floki grote plannen naast het marketingaspect. Floki heeft met succes een trading bot getest en toont daarmee aan dat het project capabel is om unieke eigenschappen te creëren voor de token. Ongeveer 350 mensen hebben de trading bot getest en hebben feedback gegeven voor eventuele verbeteringen.

De bot is zo goed als klaar om gelanceerd te worden en zou hiermee veel omzet kunnen genereren. Wat het ook zo mooi maakt, is het feit dat er tegelijkertijd FLOKI tokens gekocht en verbrand kunnen worden. Hierdoor worden de tokens veel meer waard doordat er steeds minder tokens in omloop zijn.

Floki Inu is bezig met het bouwen en uitbreiden van verschillende dingen om de groei van het project te bevorderen. Dit geldt ook voor Valhalla, een NFT gebaseerde game wereld, maar ook FlokiSpaces een NFT marktplaats en FlokiFi een gedecentraliseerde financiële platform.

Dit meme coin project probeert waarde voor gebruikers te creëren waar ze nog vele jaren profijt van zullen hebben. De coin is recentelijk ook gelanceerd op trading platformen als Blas Futures, RabbitX en Nexo.

Floki Inu en Shiba Shootout zullen andere meme coins overtreffen

Shiba Shootout: Nieuwe Meme Coin Met Veel Potentie

Floki Inu is bezig met het bouwen en uitbreiden van het project, maar tegelijkertijd is er ook een nieuwe meme coin die al snel de aandacht heeft van veel mensen, namelijk Shiba Shootout (SHIBASHOOT).

SHIBASHOOT heeft een bijzondere Wild West thema gecombineerd met meme coins en een spannend verhaal.

SHIBASHOOT besteedt veel aandacht aan de community en heeft dat op een unieke manier gedaan. De Shiba Gulch is een virtuele plek waar fans samen kunnen komen, memes kunnen delen en deel kunnen nemen aan verschillende opdrachten en uitdagingen. Dit is voor het project goede een manier om een sterke community te bouwen.

Het project heeft ook eigenschappen zoals ‘Campfire Stories” en ‘Token Governance Roundups’ om mensen aan te sporen om mee te doen aan het project en hun mening te delen over hoe project aangepakt zou moeten worden.

SHIBASHOOT behoort tot de categorie van beste lange termijn crypto munten. Ze willen namelijk hun project zodanig inrichten dat investeerders de token lang zullen vasthouden. Zo is er ook een ‘Posse Rewards’ referral programma, ‘Lucky Lasso Loterries’ en ‘Cactus Staking’ om investeerders op verschillende manieren te belonen.

De ‘Savings Saddlebags’ is ook een manier om investeerders te weerhouden snel hun tokens te verkopen. Hierdoor blijft de koers ook stabiel door het verkopen op korte termijn tegen te gaan.

Verder is 20% van de voorraad van de token bewaard voor staking beloningen, 5% gaat naar een ‘Rootin’ Tootin’ Shooter Fund’ for de meest betrokken community leden. Dit is vooral omdat het project mensen wil belonen die een hoge betrokkenheid hebben. Verder gaat 20% van de tokens naar marketing om de groei en zichtbaarheid te blijven bevorderen.

De Reden Dat SHIBASHOOT Andere Meme Coins Kan Overtreffen

Floki Inu is al best populair en heeft veel bekendheid in de meme coin wereld, maar SHIBASHOOT heeft een unieke thema en manier om het project te promoten en dit zou er zeker voor kunnen zorgen dat de een grote speler worden in de meme coin wereld. SHIBASHOOT is uniek omdat ze een interessant verhaal maken en vooral de community er veel bij betrekken. Het is dus niet zomaar een meme coin.

Een andere reden dat SHIBASHOOT potentie heeft om een van grootste meme coins te worden is hun unieke ecosysteem waar het niet alleen draait om het investeren en vasthouden van de token, maar ook andere activiteiten voor de community en marketing gerelateerde dingen.

Verder heeft SHIBASHOOT de focus gelegd op het toevoegen van leuke games en zijn erg betrokken met de community. Dit is vooral belangrijk om je community sterk te houden en te zorgen voor loyaliteit. Doordat ze community ook de mogelijkheid geven om deel te nemen aan verschillenden onderdelen, zorgt dat automatisch ook voor momentum en groei voor het project.

Kortom, Floki Inu heeft veel potentie met hun wereldwijde groei strategie en focus op gebruiksmogelijkheden van de token. Maar Shiba Shootout heeft een unieke en leuke manier om de aandacht van investeerders te trekken.

Beide projecten gaan door positieve ontwikkelingen en zien er veelbelovend uit voor de toekomst van meme coins in 2024 en 2025.

DOE MEE AAN DE SHIBA SHOOTOUT PRESALE (SHIBASHOOT)

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates via de community op X en Telegram.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...