Hier is een interessant presale project dat de problemen rond crypto betalingen oplost

131 totale weergaven
SpacePay lost problemen met crypto betalingen op

Hoe makkelijk en effectief zou het voor jou als crypto enthousiasteling, als je iedere dag transacties kunt voltooien met behulp van crypto?

Daar is dit project voor dat de manier waarop we betalen met crypto probeert te transformeren en integreren.

SpacePay komt op als de oplossing voor alledaagse crypto transacties. Dit innovatieve platform neemt de grootste uitdagingen weg, die momenteel voorkomen dat crypto breed gebruikt kan worden in de detailhandel.

Het platform heeft aandacht voor uitdagingen op het gebied van volatiliteit, compatibiliteit van wallets en integratie van handelaren. Door deze problemen op te lossen, weet SpacePay een fundament te leggen voor moeiteloze crypto betalingen in het dagelijkse leven.

Handelaren kunnen nu crypto accepteren als betaalmiddel zonder dat ze bang hoeven te zijn voor fluctuaties in de markt. SpacePay staat namelijk garant voor het fiat bedrag en beschermt op die manier de bedrijven voor de volatiliteit in de crypto koersen.

Met behulp van deze bescherming wordt al een erg grote barrière weggenomen op de weg naar algemene crypto acceptatie. Op deze manier kunnen meer bedrijven namelijk met vertrouwen de betalingen met behulp van crypto omarmen en zo het ecosysteem verder uitbreiden.

Er worden meer dan 325 wallets ondersteund, waaronder MetaMask en Coinbase Wallet, waardoor SpacePay voor compatibiliteit en toegankelijkheid weet te zorgen voor de meeste gebruikers van crypto. Bovendien zorgt een makkelijke integratie met de meeste betalingsapparaten ervoor dat ondernemers ook eenvoudig het systeem kunnen gebruiken.

Koop de SpacePay token nu!

De SPY token: meer dan alleen een currency

De native token van SpacePay, genaamd SPY, zorgt voor meerdere voordelen voor token holders. Investeerders ontvangen beloningen, rechten op het gebied van bestuur en vervroegde toegang tot nieuwe features. Deze dingen zorgen ervoor dat investeringen worden aangemoedigd en dat de actieve deelname binnen het platform toeneemt.

Token holders van SPY hebben ook recht op een deel van de inkomsten van het platform. Hiermee worden hun belangen afgesteld op het succes van het platform. Tegelijkertijd zorgen de rechten op het gebied van bestuur ervoor dat token holders bij kunnen dragen aan de vorming van SpacePay in de toekomst, waardoor de groei op basis van de community verder wordt gestimuleerd.

Dankzij de vervroegde toegang tot nieuwe features kunnen token holders deze testen en van feedback voorzien. Hierdoor wordt het hebben van de token en de betrokkenheid van de community verder gestimuleerd.

De lage transactiekosten van SpacePay zijn met name aantrekkelijk voor bedrijven die op zoek zijn naar betalingsoplossingen rondom crypto, die ook nog eens kosten effectief zijn. Per betaling wordt er slechts 0,5% aan kosten in rekening gebracht, waarmee het significant lager ligt dan bij de meeste traditionele verwerkers van betalingen.

Deze lage kosten zorgen er ook voor dat het voor winkeleigenaren makkelijker wordt om betalingen in de vorm van crypto te overwegen. Lagere kosten kunnen leiden tot besparingen van de klanten, waardoor een verdere adoptie wordt aangemoedigd.

SpacePay lost problemen met crypto betalingen op

Meegaandheid en veiligheid: het opbouwen van vertrouwen in betalingen met crypto

SpacePay heeft de prioriteit liggen bij meegaandheid op het gebied van regulering, waardoor er legaal geopereerd kan worden in gesanctioneerde landen. Door deze toewijding aan het volgen van financiële regulaties, wordt er een vertrouwen opgebouwd met zowel de gebruikers als de autoriteiten. Op deze manier wordt er gezorgd voor meer geloofwaardigheid, waardoor dit project in schril contrast staat met de anonimiteit die normaal gesproken gepaard gaat met crypto.

Geavanceerde maatregelen op het gebied van veiligheid moeten gebruikers en transacties beschermen bij het platform van SpacePay. Machine learning algoritmes analyseren de transacties en zijn zo in staat om potentiële fraude te herkennen.

Door de controle met behulp van Address Verification Service en Card Verification Value wordt de veiligheid nog verder bevorderd. Een multifactor authenticatie moet ervoor zorgen dat de valuta van gebruikers goed beschermd wordt.

Er wordt voor nog meer veiligheid gezorgd voor SpacePay gebruikers met behulp van digital wallets en tokenization services. Deze technologieën zorgen ervoor dat gevoelige informatie gecodeerd wordt en vervangen wordt door unieke identificatiegegevens.

Het constant in de gaten houden van transacties helpt erbij om ongebruikelijke patronen te herkennen, net als potentiële fraude. Samenwerkingen met geloofwaardige providers zorgen er daarnaast voor dat geavanceerde tools om fraude te herkennen worden geïntegreerd in het platform.

SpacePay houdt zich daarnaast ook aan de Payment Card Industry Data Security Standard. Dit garandeert de veilige verwerking en opslag van de gegevens van kaarthouders.

Gevoelige financiële informatie wordt beschermd door eisen op het gebied van PCI DSS. Door de toewijding van SpacePay aan al deze standaarden, wordt de positie van het platform als een geloofwaardige betalingsoplossing verder versterkt.

SpacePay lost problemen met crypto betalingen op

Promoten van adoptie door betrekken van de community en innovatie

De focus van SpacePay op een praktisch nut, zorgt ervoor dat het zich weet te onderscheiden van speculatieve crypto. Het platform stapt in een niche in de markt, door betalingen te faciliteren in de context van realiteit.

Deze nuttige toepassing draagt bij aan de toekomst van het crypto ecosysteem. De strategie van SpacePay past bij het doel om de brede crypto adoptie voor dagelijks gebruik te bereiken.

Actieve toewijding aan de community draagt bij aan vertrouwen en zorgt voor verbeteringen aan het platform. Het team van SpacePay zorgt voor open communicatie met gebruikers en token holders.

Deze transparantie staat in contrast met hoe de aanpak normaal is rondom crypto projecten. Reguliere feedback en samenwerking zorgen ervoor dat bij de ontwikkeling en verbeteren de gebruiker centraal staat.

Met behulp van de structuur rondom de rewards, weet SpacePay te zorgen voor een actieve deelname. Bovendien zorgt de vervroegde toegang tot nieuwe features ervoor dat gebruikers regelmatig een kijkje nemen op het platform.

Deze toewijding zal zorgen voor constante feedback, die gebruikt kan worden bij het verbeteren van het platform. Door gebruikers te betrekken bij het proces rondom de ontwikkeling, zorgt SpacePay voor een responsiever en gebruiksvriendelijker platform.

Het platform heeft daarnaast ook een liefdadigheidsmatchingprogramma, waaruit blijkt dat het aansluit bij de groeiende interesse voor maatschappelijk verantwoord beleggen. Donaties die door token holders worden gedaan, worden vervolgens ook gedaan door SpacePay, waardoor ze zo ook qua sociale impact steeds meer bijdragen.

Het programma laat bovendien zien dat SpacePay ook toegewijd is aan bredere voordelen voor de community dan alleen financiële transacties.

De aanpak van SpacePay zorgt ervoor dat belangrijke uitdagingen aangepakt worden, door volatiliteitsproblemen op te lossen, compatibiliteit te garanderen en prioriteit te geven aan beveiliging. Hierdoor worden een deel van de barrières op de weg naar adoptie weggenomen. De voordelen en bestuursrechten van de SPY token zorgen er ook voor dat er een sterk ecosysteem is voor de groei op de lange termijn.

SpacePay weet zich te positioneren als een leider op het gebied van oplossingen van betalingen met crypto, met dank aan de focus op praktisch nut en toewijding aan de community. Kortom: de presale van SpacePay is er zeker eentje om in overweging te nemen.

DOE NU MEE MET DE SPACEPAY (SPY) PRESALE

Website    |    Twitter    |  Telegram 

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...