Instroom op Ethereum Exchange bereikt nieuw jaarpiek; Rebel Satoshi ($RECQ) presale straalt door marktruis heen

306 totale weergaven

TLDR

  • Ethereum (ETH) ziet een toename in de instroom op de beurs terwijl experts op de cryptomarkt een aankomende stijging voorspellen.
  • Rebel Satoshi ($RECQ) is de beste crypto om nu te kopen, na een prijsstijging van 120% in de presale.

Terwijl de crypto bull run doorgaat, raakte Ethereum (ETH) onlangs de belangrijke prijszone van $3.800. Ondertussen zeggen cryptomarktanalisten dat Rebel Satoshi’s $RECQ klaar is om de winst aanzienlijk te vermenigvuldigen na het leveren van een ROI van 120% aan vroege investeerders. Laten we het investeringspotentieel van $RECQ en ETH vergelijken!

Instroom op Ethereum Exchange stijgt naar hoogste niveau sinds januari temidden van Crypto Bull Run

Ethereum heeft een aanzienlijke toename gezien in de instroom op de beurs, met een netto storting van 140.660 ETH op 26 mei 2024, wat het hoogste niveau is sinds januari.

Deze stijging van de instroom, die typisch wijst op verkoopgedrag, komt op het moment dat de prijs van ETH de afgelopen maand omhoogschoot. Deze prijsstijging van Ethereum wordt veroorzaakt door de goedkeuring van de SEC voor spot ETH ETF’s in de VS.

De recente prijsbeweging van ETH was gemengd, met een merkbare waardestijging van $3.789,31 naar $3.801,74, een stijging van 0,33%. Voorspellingen van ETH-experts duiden op een potentiële verdere groei naar $4.029,37 tijdens de volgende crypto bull run.

Aan de andere kant verwachten sommige Ethereum analisten een potentiële daling binnen de ETH gemeenschap omwille van recente signalen van technische indicatoren die wijzen op een aanstaande daling. Deze cryptomarktanalisten geloven dat ETH hierdoor zou kunnen dalen naar $3.578,97. Te midden van deze Ethereum crypto prijsvoorspelling wijzen experts ook op Rebel Satoshi.

 

Rebel Satoshi: Enorme opbrengsten te verkrijgen nu Crypto Markt Experts een naderende Crypto Bull Run voorspellen

Rebel Satoshi, een opkomende meme munt die zich richt op het bestrijden van gecentraliseerde crypto bedrijven en de bevoorrechte enkeling, heeft snel aan populariteit gewonnen onder investeerders. Investeerders stromen toe naar Rebel Satoshi vanwege het enorme ontwikkelingspotentieel van haar dual-token ecosysteem.

Het Rebel Satoshi ecosysteem zal na voltooiing een NFT marktplaats, arcade en staking programma omvatten. Om toegang te krijgen tot deze voordelen, moeten investeerders eerst Rebel Satoshi’s $RECQ en $RBLZ tokens kopen. $RECQ is de utility token van Rebel Satoshi en $RBLZ is de governance en membership token.

Op dit moment is $RECQ begonnen aan Fase 2 van de doorlopende openbare presale, met een aantrekkelijk instappunt van $0,0044. Bovendien wordt $RBLZ verhandeld op vier grote beurzen: CoinStore, CoinGecko, DEXTools en Uniswap.

Opmerkelijk is dat $RBLZ tijdens de openbare presale van november 2023 tot februari 2024 steeg van $0,001 naar $0,025.

Deze prijsstijging geeft aan dat $RBLZ een ROI van 150% opleverde voor zijn vroege investeerders. Nu de presale van $RECQ meer aandacht vestigt op Rebel Satoshi, voorspellen experts dat $RBLZ nog verder zal stijgen. Deze voorspelling maakt $RBLZ de beste crypto om nu te kopen!

Ga voor de laatste updates en meer informatie naar de officiële Rebel Satoshi Website of neem contact op met Rebel Red via Telegram

Lees meer over:
Ethereum

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...