Kai Presale Komt op Stoom – Hoe ver kan KAI Komen?

235 totale weergaven
kai time

KAI, een vrolijke nieuwe meme coin rondom een avontuurlijke kat, doet het goed in haar presale.

Investeerders slaan de meme coin met hitpotentie massaal in nu het nog voor een vaste prijs kan. Aangezien de koers gebaseerd is op de vraag naar de token en FOMO kan KAI eenmaal op de exchanges flink groeien.

Wat maakt KAI in potentie zo goed, en is de hype rondom dit project eigenlijk wel gerechtvaardigd?

Alle Aandacht gaat naar KAI

Meme coins met honden in de hoofdrol hebben lang de wereld van de meme coins overheerst.

Die wind lijkt nu echter te draaien. Recent hebben meme coins zoals Pepe en Cat in a Dogs World (MEW) winst geboekt, terwijl Dogecoin en Shiba Inu juist klappen opvingen. Investeerders zien steeds meer potentie in meme coins met een ander thema.

kai storyline

Meme coins blijven populair omdat ze zo volatiel zijn. Nieuwe coins pakken constant de spotlights en kunnen enorm groeien – ook wanneer de rest van de markt niet meezit.

Daarbij zijn ze vaak ook nog eens goed voor een hoop lol, en soms een bijzonder nieuw of creatief design.

Om de populariteit van deze tokens, die vaak geen ‘nut’ hebben te begrijpen, hoeven alleen maar naar de exponentiële groei van Dogecoin, Shiba Inu en Pepe te kijken.

shiba inu koers 17-6
Shiba Inu is meerdere keren geëxplodeerd. Bron: CoinMarketCap

In de afgelopen jaren zij deze tokens meerdere keren geëxplodeerd. Toch is duidelijk dat de grootste groei vrijwel altijd in de vroege fase plaatsvind. Met andere woorden: vroege investeerders met een lange termijn visie hebben de grootste returns gekregen uit iconische meme munten.

Omdat de grote meme munten nu zo’n enorme market cap hebben (van meerdere miljaren) hebben zij slechts een gelimiteerd groeipotentie.

Strategische investeerders blijven daarom weg van de grote munten, en zoeken naar nieuwe kleine cryptomunten met een lage market cap. Een token die in dat kader de aandacht trekt, is KAI.

Waarom kan KAI flink stijgen?

KAI zou in de komende weken een enorme stijging kunnen laten zien, en mogelijk zelfs de aanleiding vormen voor een flinke bull run op meme coins.

De staking rewards en de fanatieke community rondom de token zorgen ervoor dat investeerders zich tot de token aangetrokken voelen.

KAI staking

KAI is een van de beste staking coins. Het beschikt over een ontzettend sterk stakingmechanisme, zeker voor een meme coin.

In de vroegste fase van dit project is er sprake van enorme staking rewards, tot wel 3400%. Wanneer meer investeerders zich melden om hun token te staken, zal dit percentage omlaag gaan – een reden om dan ook het liefst zo vroeg mogelijk te investeren.

In vergelijking met de gewoonlijke staking rewards bij bekende tokens, die meestal rond de 10% liggen, is KAI’s staking pool te winstgevend om te negeren.

Hoe ver kan KAI Komen?

Met behulp van een duidelijke roadmap en sterke tokenomics, lijkt KAI een mooie toekomst tegemoet te kunnen gaan.

kai tokenomics

Meme coin liefhebbers die de visie van KAI delen kunnen in de presale de token voor de laagst mogelijke prijs kopen. In de volgende fase kunnen ‘cat warriors’ de dominantie van hondenmemes uitdagen met behulp van een explosief koersverloop.

In de derde fase zal geprobeerd worden om middels strategische pumps de top van de meme coin wereld te veroveren. Loopt het gehele proces zoals in de roadmap geschetst, dan zal KAI de volgende crypto meme worden die een market cap van $1 miljard weet te halen.

De roadmap en de tokenomics benadrukken de potentie voor duurzame groei. Daarnaast laat het project nu al zien dat het in staat is om een community te creëren.

KAI Presale Komt op Stoom – Katten tegen Honden

KAI komt steeds meer naar voren als een potentiële uitdager voor de meme coin top.

Meme coins zijn populair op het moment. Het succes van projecten als Pepe en Gorilla laat zien dat men niet per se alleen in hondentokens geïnteresseerd is. Kattencoins worden genoemd als het grootste gevaar voor Dogecoin en Shiba Inu.

Kan KAI het voorbeeld van Pepe volgen en de top 3 meme coins halen? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. De aantrekkingskracht van de token maakt een geweldig pump zeker mogelijk.

 > Ga nu naar de KAI presale!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
KAIMeme coin

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...