Laatste 24u voor SEAL crypto presale: investeren nu solana meme coin $5 mln ophaalt?

816 totale weergaven
sealana

Sealana is bezig aan een van de meest succesvolle presales van 2024 nu er al meer dan $ 5 miljoen is opgehaald. Deze presale loopt echter snel afgelopen en investeerders hebben nu nog maar tot morgen 25 juni om in te stappen.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Met nog slechts een dag te gaan om SEAL-tokens veilig te stellen tegen een erg lage prijs van $ 0,022 haasten investeerders zich om onderdeel uit te maken van dit veelbelovende project. Sealana staat namelijk op het punt om in de voetsporen te treden van zijn Solana voorgangers zoals Bonk (BONK) en DogWifHat (WIF).

Soortgelijk succes is zeker niet onmogelijk voor Sealana, aangezien de token naast op Solana en Ethereum ook beschikbaar is op de Binance Smart Chain. Hierdoor vormt het een uitstekende kandidaat om een listing vrij te spelen op de grootste exchange van de wereld.

Binance is namelijk de grootste gecentraliseerde exchange van de wereld met een 49% aandeel in het totale handelsvolume.

Mis deze kans dus niet om SEAL-tokens te kopen voordat ze gelist worden op exchanges en mogelijk exploderen in waarde.

Solana verantwoordelijk voor vele succesvolle meme coins

Het thuis van Sealana vormt de Solana blockchain, de beste Layer 1 blockchain voor de lancering van meme coins, mede vanwege zijn ongekende snelheden en zijn lage transactiekosten.

Alleen in april werden er al meer dan 643.227 nieuwe meme coins gelanceerd op Solana. Er zijn echter weinig projecten in staat om een indruk te maken zoals de zeehond hillbilly van Sealana.

Het project is twee maanden geleden gestart met zijn presale en komt nu al dicht bij zijn afsluiting. De presale successen van Sealana onderscheiden dit project van vrijwel elke Solana concurrent.

Grote Solana coins zoals WIF, BONK, en Book of Meme hebben allemaal aanzienlijke verliezen geleden. Deze meme coins daalden over de afgelopen week met respectievelijk 34,06%, 24,30% en 15,39%. De gehele meme coin markt is nu dan ook met maar liefst 5,98% gedaald.

Hiermee krijgen de recente successen van Sealana alleen maar meer aandacht.

Wie is de mollige zeehond van Sealana?

Sealana wordt afgebeeld door een mollige zeehond die een grote ‘patriot’ is en vrijwel altijd te zien is met de Amerikaans vlag en zich duidelijk bevindt aan de kant van de republikeinen.

De verwachting is dan ook dat de SEAL-token mee kan profiteren van het succes van MAGA, en het mogelijk zelfs beter kan doen.

MAGA is namelijk ook een Solana token die met maar liefst 13.278.620% is gestegen sinds augustus van vorig jaar. Dit betekent dat een investering van $ 100 in MAGA je vandaag $ 13,2 miljoen opgeleverd zou hebben.

De Solana meme coin community staat bekend om zijn support voor tokens die ‘edgy’ zijn en controversiële onderwerpen bespreken zoals politiek. Dit is dan ook een reden voor de opkomst van de zogenaamde PoliFi sector.

In deze sector zijn er tokens zoals MAGA (TRUMP), MAGA (MAGA), doland tremp ($REMP), MAGA VP (MVP), BABYTRUMP (BABYTRUMP) en BabyTrump (BabyTrump) naar voren gekomen en allemaal successen wisten te boeken.

Al deze tokens zijn geïnspireerd door Donald Trump en hebben gezamenlijk een marketcap van maar liefst $ 483 miljoen weten te vergaren. Nogmaals een bevestiging dat de crypto community veel steun geeft aan de volgende presidentskandidaat.

Trump sprak onlangs ook al zijn goedkeuring voor crypto’s uit en gaf zelfs aan dat de huidige president Joe Biden geen enkel benul heeft wat crypto is.

Er gaan nu ook geruchten dat Trump aan de slag is met de ontwikkeling van zijn eigen token.

Maar wat betekent dit voor Sealana?

Sealana treedt in voetstappen van MAGA

Allereerst is Sealana dus een mollige zeehond met een passie voor wapens, grote auto’s en vrijheid die fan is van Donald Trump.

Dit wordt al snel duidelijk uit de hilarische memes die op het X kanaal van Sealana worden gepost.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1792565919471845516%7Ctwgr%5E711e0be409855944da7da91b92b12a33068d07e0%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FSealana_Token%2Fstatus%2F1792565919471845516

Deze connectie met opkomende tokens zoals MAGA kan de SEAL-tokens hard laten stijgen.

Nu Sealana op het punt staat om het succes van MAGA te evenaren krijgt het project ook steeds meer aandacht vanuit de media. Meerdere crypto experts beschrijven het project als een mogelijke x100 crypto.

ReadWrite en CryptoNews beschrijven SEAL ook als een opkomende x100 meme coin, een uitspraak die nogmaals werd herhaald door Elroy Ryon.

Sealana heeft nog geen specifieke info gedeeld over een soft of hard cap of hoeveel tokens er apart zijn gezet voor de presale. Er is echter een ding zeker, de huidige prijs van $ 0,022 zal niet hetzelfde blijven.

Zoals eerder is beschreven is Sealana een multi-chain token die investeerders daarmee in staat stelt om SEAL-tokens te kopen middels SOL, ETH of BNB.

Om SEAL-tokens veilig te stellen kun je naar de officiële Sealana website gaan.

Investeerders zullen hun tokens feilloos kunnen ‘bridgen’ tussen SOL en ETH via een EVM wallet.

SOL aankopen zullen geairdropt worden op Solana terwijl ETH aankopen op de Binance Smart Chain worden geairdropt. Hierdoor worden de transactietarieven geminimaliseerd.

Word lid van de community door het project te volgen op X en Telegram.

Investeer vandaag nog in SEAL en stel je plek veilig in de toekomst van de meme coin markt.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
MAGAsealsealana

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...