Waarom heb je een mobiele bitcoin wallet nodig?

1103 totale weergaven

Advertorial: Een van de eerste keuzes die je maakt in de wereld van bitcoin is die van een wallet. Er zijn een aantal verschillende soorten. Wat voor soort wallet past bij jou?

Je kunt je bitcoin opslaan bij bekende beurzen, maar dat zorgt voor een mogelijk verlies door fouten bij een andere partij. Je kunt een hardware wallet kiezen, maar dan moet je vooraf al een investering doen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dan heb je de keuze tussen mobiele, desktop of web app wallets. Deze zijn makkelijk in gebruik waardoor je snel bij je geld kunt vanaf je computer of smartphone. Er zijn drie belangrijke punten waar je rekening mee moet houden: functionaliteiten, veiligheid en gemak.

De Lumi Wallet kan alle drie de punten afvinken.

De Lumi Wallet

De Lumi Wallet is ontwikkeld in 2017 door Lumi Technologies. Sinds dat moment is het meegegroeid met een constant veranderende industrie. Wat maakt deze wallet beter dan andere op de markt?

Functionaliteiten

Je hebt een wallet nodig om geld in te stoppen en om eruit te halen. De Lumi Wallet heeft alle functionaliteiten om je dagelijkse transacties met cryptocurrency te regelen.

Je kunt:

Hoe stuur je bitcoin naar een creditcard in de Lumi Wallet?

Het proces is eenvoudig.

Eerst installeer je de iOS/Android applicatie. Daarna open je een bestaande wallet of maak je een nieuwe met behulp van deze instructies.

En dat is het, je bitcoin is verkocht.

Hoe koop ik bitcoin met een creditcard in de Lumi Wallet?

Je kunt ook je fiat geld omruilen voor cryptocurrency met behulp van Lumi. Het proces werkt net zo makkelijk als het verkopen:

Op deze manier is je wallet een ecosysteem dat open is voor alles wat je nodig hebt in de wereld van crypto.

Veiligheid

Veiligheid is het belangrijkste onderdeel van een crypto wallet. Je hebt custodial en non-custodial wallet. Het verschil tussen beide is duidelijk: met een non-custodial wallet ben je eigenaar van je eigen keys, bij custodial niet.

Bij een custodial heeft een derde partij de toegang tot jouw cryptocurrency in handen. Niemand kan garanderen dat ze morgen nog open zijn en je geld voor altijd kwijt is.

Non-custodial wallets zijn veilig omdat de gebruiker zelf de keys in handen heeft, niemand anders heeft ze in bezit. Als de gebruiker zijn toegang niet weggeeft aan indringers en hem niet kwijtraakt, is zijn geld helemaal veilig.

Lumi biedt als non-custodial nog extra veiligheidsopties:

Gemak

De interface van Lumi Wallet is een lust voor het oog. Het is minimalistisch, gemakkelijk en aanpasbaar. Na een lang en consistent ontwikkeltraject met constante feedback van UI/UX-gebruikers heeft het geen scherpe randjes en alles werkt snel en intuïtief.

De mogelijkheid om de locatie van je wallets aan te passen, snel door prijsgrafieken te navigeren, je parameters voor transactie gemakkelijk aanpassen, al deze functies komen voort uit het harde werk van designers. En attente gebruikers, natuurlijk.

Lumi Wallet is beschikbaar op drie platformen: iOS, Android en Web. De interface is volledig vertaald in verschillende talen en die lijst groeit door. Lumi is constant bezig met het uitbreiden van hun kennisbank, nieuwelingen kunnen daar gemakkelijk hun weg vinden en ook de beginners vragen worden beantwoord.

Voor al het andere is er een support team die 24/7 werkt aan het beantwoorden van vragen via [email protected]. Het team van Lumi Wallet bevindt zich midden in de cryptowereld en deelt interessante blogposts . Via het Twitteraccount van Lumi ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Even opsommen

De Lumi Wallet is een goede keuze voor cryptocurrency gebruikers die een gemakkelijke wallet zoeken voor hun crypto portfolio zonder in te leveren op veiligheid. Het werkt handig, het biedt een uitgebreide hoeveelheid aan tool, werkt intuïtief en het ziet er mooi uit.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...