Michaël van de Poppe en Coinmerce slaan handen ineen

Michaël van de Poppe en Coinmerce slaan handen ineen

Persbericht - Michaël van de Poppe, online ook wel bekend als Crypto Michael, en cryptoplatform Coinmerce slaan de handen in één. In de samenwerking met Michaël en zijn bedrijf, Eight Global, staat educatie en kennisdeling centraal.

Nederlandse samenwerking

Michaël, die al lange tijd handelt in cryptocurrency's, is bekend geworden door het creëren van content op Twitter en YouTube. Met zijn eigen kanalen en zijn organisatie, Eight Global, helpt hij traders en investeerders een efficiëntere strategie te vormen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Coinmerce is al sinds 2017 bezig met het toegankelijk maken van cryptocurrency's. Het bedrijf is opgericht door twee broers, Nick en Luc Smits van Oyen. Coinmerce focust zich op het eenvoudig kopen en verkopen van 200 verschillende cryptocurrency's. Daarnaast heeft Coinmerce het grootste aanbod van coins om te staken of te earnen.

Het delen van kennis sluit bij zowel Coinmerce als Eight Global perfect aan op de kernwaarden. Christiaan Jimmink, Head of Marketing bij Coinmerce, over de samenwerking: “We zijn ontzettend trots om een samenwerking aan te gaan met een toonaangevende naam binnen de industrie. Samen met Michaël en Eight Global kunnen wij educatie en kennisdeling naar een hoger niveau tillen binnen de cryptowereld.”

Michaël: “Wij zijn blij om een samenwerking aan te mogen gaan met Coinmerce. Eight Global is altijd op zoek naar sterke partners om onze eigen brand te versterken en konden hierin een mooie aansluiting vinden met Coinmerce. Coinmerce en Eight Global zijn vergelijkbaar, sterke teams met grote plannen voor de toekomst en met deze samenwerking willen wij ervoor zorgen dat beide partijen toekomstgericht kunnen gaan bouwen.”

Over Michaël van de Poppe

Michaël is één van de meest bekende cryptopersoonlijkheden van Nederland. Hij deelt actief prijsverwachtingen van verschillende cryptocurrency's op Twitter (600.000 volgers) en YouTube (150.000+ geabonneerden). In 2020 richtte hij Eight Global op, waar hij als CEO samen met vijftien medewerkers mensen helpt met het op orde brengen van persoonlijke financiën.

Over Coinmerce

Coinmerce maakt cryptovaluta voor iedereen en overal toegankelijk sinds 2017. In 2020 was Coinmerce één van de eerste crypto platformen met een goedkeuring van De Nederlandsche Bank. In 2021 opende het bedrijf de allereerst cryptowinkel in Nederland.

Disclaimer: dit is een sponsored post.

Lees meer over:
persbericht Coinmerce

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties