Milei Moneda geeft cijfers voor Memecoin; zou een betere keuze kunnen zijn voor enorme winsten dan BONK en Shiba Inu

1103 totale weergaven
milei moneda

In het kort

  • Experts zeggen dat het schaarse aanbod Milei Moneda ($MEDA) de beste munt maakt om in te investeren.
  • Analisten voorspellen een relatief bescheiden stijging voor BONK.
  • Marktdeskundigen voorspellen een stijging van 8x volgend jaar voor Shiba Inu (SHIB).

Milei Moneda ($MEDA) boekt enorme winsten tijdens de presale, waardoor experts meer stijgingen voorspellen voor de nieuwe meme munt. Ondertussen heeft BONK in een week tijd 8% verloren en moeite om zijn vorige hoogste punt te bereiken. Ook Shiba Inu (SHIB) daalde met meer dan 3% in de afgelopen week toen ongunstige marktomstandigheden hun werk deden.

Maar de belangrijkste vraag is, wat hebben experts opgemerkt over $MEDA dat het een topkandidaat maakt voor een toekomstige 30x stijging vóór BONK en SHIB? Laten we het uitzoeken!

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Hoe kan $MEDA 30x stijgen? Hoor het van experts

Milei Moneda is een nieuw muntproject op het gebied van politiek, humor en blockchaintechnologie. Deze nieuwe cryptocurrency heeft indruk gemaakt op analisten en investeerders met zijn lucratieve presale winsten.

De presale van Milei Moneda bevindt zich in Fase 3 en experts kijken al verder dan de presale. Deze gerenommeerde experts zeggen dat $MEDA uitstekend zou kunnen presteren na de presale.

Een van de redenen voor deze voorspelling is de relatief kleine en vaste voorraad van de token van 500 miljoen. Deze voorraad is veel kleiner dan de 93 biljoen en 589 biljoen voorraad van BONK en SHIB. $MEDA is dus vanaf het begin schaars.

Interessant is dat $MEDA schaarser zal worden omdat een percentage van de voorraad zal worden verbrand. Experts zeggen dat deze eigenschappen Milei Moneda perfect klaarmaken voor een 30x stijging tijdens de 2024 bull run.

Om van deze stijging te profiteren, kun je $MEDA kopen voor $0,015 per munt in Fase 3. Tijdens de Uniswap lancering, gepland voor 21 mei 2024, maak je 33,3% winst.

Andere voordelen zijn exclusieve toegang tot de coolste NFT collecties, NFT staking rewards, stemrecht en nog veel meer.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Waarom heeft BONK 8% verloren in zeven dagen?

BONK behoort tot de klasse van de op Solana gebaseerde meme coins die de laatste meme coin razernij en crypto rally aanvoerden. Als gevolg van die stijging staat BONK 5666% hoger dan zijn prijs van een jaar geleden.

De stijging van de meme coins werd ook beïnvloed door een algemene uptrend op de markt onder leiding van Bitcoin. Over het algemeen stijgen meme munten wanneer de rest van de markt stijgt.

Dit betekende echter ook dat BONK werd beïnvloed toen Bitcoin daalde na de halvering. De token beleefde een sterke daling. En nu de markt nog steeds een neerwaartse trend vertoont, heeft BONK de afgelopen zeven dagen 8% verloren.

Analisten zeggen dat zelfs als de markt weer aantrekt, we misschien niet hetzelfde niveau van speculatie zullen zien dat leidde tot de laatste enorme BONK rally. Ze voorspellen echter dat BONK tegen het einde van het jaar verder in prijs zal stijgen. 

Ongunstige marktomstandigheden drukken de prijzen van SHIB

Shiba Inu heeft de afgelopen 12 maanden slechts bescheiden winsten geboekt. De token, SHIB, is met 171% gestegen, veel minder dan andere meme coins in dezelfde periode.

Deze prijsstijging wijst erop dat SHIB een van de mainstream altcoins is geworden en niet onderhevig is aan de massale pumps en dumps die jongere meme coins ervaren. SHIB wordt echter nog steeds beïnvloed door slechte marktomstandigheden, zoals de aanhoudende dip. De token heeft de afgelopen zeven dagen 4% verloren door deze malaise.

Als gevolg van Shiba Inu’s overgang naar een stabielere cryptocurrency, zeggen analisten dat een winst van 30x misschien onmogelijk is. Ze voorspellen dat SHIB het volgende jaar zou kunnen stijgen met een stijging van 8x.

Samenvatting

Na een geweldige stijging wordt BONK getroffen door een marktdaling. Daarom zeggen analisten dat BONK misschien niet weer zulke enorme winsten zal maken en dat SHIB te mainstream is geworden voor de enorme winsten die eigen zijn aan nieuwe meme coins. Experts benadrukken daarom $MEDA als de cryptocurrency met meer dan 30x winstpotentieel en adviseren beleggers om in te stappen tijdens de presale om te genieten van de stijging.

Ben je nieuwsgierig geworden naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
milei moneda

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...