Nieuwe crypto meme Dogeverse haalt $250.000 op in paar minuten – nu investeren?

Dogeverse crypto meme

Dogeverse (DOGEVERSE) is een nieuwe crypto presale die enkele minuten na lancering al ruim $250.000 ophaalde. Dit is een teken dat dit deze nieuwe crypto meme potentie heeft binnenkort te exploderen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Nu zowel Doge Day (20 april) als de Bitcoin halving (19 april) voor de deur staan, zou de nieuwe crypto meme Dogeverse hier sterk van kunnen profiteren. En als deze 2 factoren nog niet genoeg waren om deze meme coin de lucht in te sturen, heeft het project ook een multi-chain component, waarmee het nog harder kan knallen.

Zo kun je Dogeverse kopen op Solana, Base, Avalanche en andere blockchains waar meme coins momenteel erg populair zijn. De meme coin is al verkrijgbaar op Ethereum, de BNB Smart Chain en Polygon, maar zal na lancering ook verkrijgbaar zijn op Solana, Base en Avalanche.

De multi-chain bridge feature maakt Dogeverse een van de beste crypto’s om in de gaten te houden deze week. Dit is iets wat geen andere meme coin heeft durven te doen; meerdere chains op een leuke manier met elkaar in verbinding brengen.

De multi-bridge van Dogeverse is belangrijker dan je zou denken

Dogeverse is de allereerste meme coin die lanceert op de zes meest populaire crypto netwerken – op Bitcoin na – en dat is best wel bijzonder. Dit maakt Dogeverse de eerste chain-reiziger, met een aantrekkelijke lage prijs van $0,000290 in de presale die uiteindelijk zal stijgen naar $0,000305 aan het einde van deze periode.

De volgende fase begint in 3 dagen of wanneer de presale $870.000 heeft opgehaald, waardoor de prijs zal stijgen naar $0,000291 per token. Dit betekent dat er geen tijd te verliezen is om DOGEVERSE voor de laagste prijs te kopen, voordat de volgende mijlpaal wordt behaald, wat slechts enkele uren zou kunnen duren.

https://twitter.com/The_DogeVerse/status/1777335740688421293

Bereid je voor op Doge Day met Cosmo, de mascotte van Dogeverse en de eerste hond die kan reizen tussen verschillende chains. Als eerste meme coin die tussen verschillende chains kan worden verhandeld, is DOGEVERSE een kleine crypto met potentie om erg veel waard te worden.

Kan Dogeverse een Elon Musk crypto boost krijgen op Doge Day?

Dogeverse is niet alleen verkrijgbaar op meerdere chains, maar kan ook meeliften op de populariteit van meme coins zoals DOGE en de tweets van Elon Musk, de grootste fan van Dogecoin. Hoewel de eigenaar van Twitter zijn handen vol heeft met van alles en nog wat, blijft Musk de meme coin de lucht in prijzen.

Met al deze positieve factoren die samenwerken, zou Dogeverse een gigantische meme coin kunnen worden.

$DOGEVERSE focust zich op verschillende Layer 1 chains, zoals Ethereum, Avalanche, Solana en de BNB Smart Chain, maar ook Layer 2 chains, waaronder Polygon en Base. Hierdoor kan Dogeverse zich uitspreiden in alle hoeken van het crypto universum.

Crypto is een sector die erg snel groeit, zo hebben ook meme coins zich in een rap tempo uitgespreid over andere blockchains, terwijl ze niet lang geleden alleen op Ethereum de aandacht kregen. Omdat Dogeverse zich aanpast aan deze snelle veranderingen door al deze chains te verkennen, is dit best een slimme hond.

Een belangrijk doelwit van Dogeverse blijft toch Solana, een blockchain die eerst erg ambitieuze plannen had, maar nu erg hard is gegroeid. Als de groei van Solana door blijft gaan, kan het daadwerkelijk de ‘Ethereum killer’ worden en Dogeverse kan hier in meeliften.

Is Base de nieuwe chain voor meme coins? Dogeverse zal er zijn

Maar ook Solana heeft te maken met concurrentie, met name van Base, die de laatste tijd ook veel is gegroeid in populariteit. Ook Polygon is een veelbelovende blockchain die, naast Base, de problemen van Ethereum oplost.

Nieuwe meme tokens zoals DEGEN hebben de kracht van de layer 3 blockchain, Base gebruikt als sterke basis om uit te groeien tot een totale market cap van $1,56 miljard. BRETT, een andere meme coin op Base, is ook een meme coin die boven $1 miljard is gestegen, met een all-time high van $0,086 per token en een huidige koers van $0,078.

Net als we eerder hebben gezien bij meme coins op Solana, zorgen crypto memes op Base nu voor een sterke groei van de Layer 3 blockchain. Dogeverse zal ook bijdragen aan de groei van de populariteit van Base, door met efficiënt gebruik van tunnels zich eenvoudig te verspreiden tussen chains, waarmee het investeren in meme coins nog flexibeler, maar ook waardevoller wordt.

Cosmo, de mascotte van Dogeverse heeft “de unieke kracht om een sprong te maken tussen sterren in het cryptouniversum”. Met de utility die deze meme coin heeft, zou Cosmo een superster kunnen worden.

DOGEVERSE heeft een totale supply van 200 miljard tokens, waarvan 15% verkocht wordt in de crypto presale en 10% verdiend kan worden als staking rewards. Je kunt tijdens de presale kiezen om direct te staken voor deze beloningen.

De Dogeverse is sterk aan het groeien met de komst van Cosmo in de meme coin sector. Normale meme coins die gebonden zijn aan een enkele chain, zijn niets vergeleken met Dogeverse, die voor gigantische rendementen kan zorgen dit jaar.

Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door Dogeverse te volgen op X (Twitter) en door deel te nemen aan de Telegram groep.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...