Nieuwe crypto meme PEPU haalt verdere $250k op in 2 dagen – is dit de beste crypto presale met potentie?

526 totale weergaven
pepu

Meme coin Pepe Unchained (PEPU) haalt $ 250.000 aan extra investeringen op in slechts 48 uur tijd.

Pepe Unchained opereert zijn eigen Layer 2 blockchain waarmee het wegstapt van de problemen van Ethereum zoals hoge transactie tarieven en langzame transactie snelheden.

En dit nieuwe project lanceert zichzelf op het ideale moment, net nu Pepe coin zijn weg omhoog weer in lijkt te zetten.

Meme coins ervaren opleving – Pepe stijgt 2,55%

De afgelopen maand is erg moeilijk gebleken voor de crypto markt. Vrijwel elke meme coin bevond zich in het rood, maar gisteren leek er een korte opleving plaats te vinden.

In de ochtend van woensdag 26 juni wist het grootste gedeelte van de meme coin markt namelijk een stijging door te maken. Dogecoin (DOGE) steeg met 1,22% terwijl Shiba Inu (SHIB) 1,64% wist te stijgen.

Floki (FLOKI) wist gisteren met 1,33% te stijgen terwijl Brett (BRETT) met maar liefst 3,71% steeg en Dogwifhat (WIF) met zelfs 4,33%.

Gisteren was er echter een duidelijke winnaar; Pepe. Pepe wist gisteren met maar liefst 7,22% te stijgen en leek daarmee een nieuwe crypto rally in te leiden.

Niets bleek echter minder waar, aangezien de meme coin markt vandaag alweer het grootste gedeelte van zijn winsten in heeft moeten leveren. De enige meme coin uit de top honderd van de crypto markt die zich op dit moment nog in het groen bevindt is Pepe.

Pepe is nog altijd 2,55% meer waard dan een week geleden. Ter vergelijking, Dogecoin is over de afgelopen 7 dagen nu al 3,62% gedaald en Shiba Inu zelfs bijna 9,5%.

pepe vs shib
Pepe vs Shiba Inu koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Er is geen duidelijke reden te vinden over de korte opleving van de crypto markt. Het kan echter een teken zijn dat de meme coin markt zich probeert voor te bereiden op een nieuwe meme crypto rally.

Het is in ieder geval duidelijk dat het Pepe is die op dit moment de crypto markt aan lijkt te voeren. Met een market cap van $ 5,13 miljard komt het nu ook steeds dichter in de buurt van Shiba Inu.

Ook is Pepe de enige meme coin uit de top 5 die over de afgelopen week dus een stijging heeft door weten te maken. Pepe is ook meer dan 800% gestegen over het afgelopen jaar.

De vraag is daarom wat er gebeurt als Pepe losgelaten wordt. Dit gaat duidelijk worden als je Pepe Unchained in de gaten houdt.

PEPU is de betere versie van PEPE – grote winsten mogelijk

De gebreken van Ethereum hebben ervoor gezorgd dat Pepe zijn limiet heeft bereikt, waardoor het gedwongen is om zijn gigantische brein los te laten gaan en zijn eigen gloednieuwe Layer 2 oplossing te creëren die zijn fans een snellere en goedkopere manier geeft om tokens te kopen.

In deze situatie wordt elke euro die je investeert daadwerkelijk omgezet in Pepe, en niet in de hoge tarieven van Ethereum.

Maar er is meer! Pepe Unchained is ook bezig om zijn eigen ‘block explorer’ uit te brengen die alle transacties bijhoudt op zijn eigen blockchain.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1806006188800438315%7Ctwgr%5E6a09e82740f3a2e7708cffa26e492f147697ca31%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fpepe_unchained%2Fstatus%2F1806006188800438315

Met deze nieuwe functies maakt PEPU zich op voor aanzienlijke stijgingen. Geen verrassing, aangezien de originele Pepe eerder al heeft laten zien wat er mogelijk is met een Pepe meme coin.

Maakt PEPU je net als PEPE-crypto miljonair met een $ 100 investering?

Als je iets meer dan een jaar geleden $ 100 investeerde in PEPE zou je investering nu meer dan $ 118 miljoen waard zijn, een stijging van maar liefst 118.396.126%. Dit soort stijgingen bestaan niet in de traditionele aandelenmarkt.

Op het moment dat PEPU gelanceerd wordt op grote exchanges is het zeker mogelijk dat het soortgelijke successen boekt. PEPU is namelijk een verbeterde versie van de originele PEPE.

PEPU vormt dus je kans om het succes van PEPE opnieuw te beleven, helemaal nu Pepe zijn piek in mei al bereikt lijkt te hebben.

Er kwam onlangs namelijk nieuws naar buiten dat er een crypto whale is die maar liefst $ 1,1 miljard aan PEPE-tokens naar Binance heeft overgemaakt.

Ondanks dat deze transactie nog niet bevestigd is, lijkt het er wel op te wijzen dat de whale zich op maakt om zijn PEPE-tokens om te zetten in fiat currency, iets wat tot een gigantische verkoopdruk binnen de Pepe markt zal leiden.

Er is een kans dat deze whale al vernomen heeft van de nieuwste en betere versie van Pepe die zich opmaakt voor aanzienlijke stijgingen; PEPU.

Dit zou geen verrassing zijn aangezien PEPU een stuk meer te bieden heeft dan alleen verbetering op het gebied van transacties. Dit project biedt namelijk ook dubbele staking beloningen aan.

Stake je PEPU-tokens voor een rendement boven de 2.000%

Investeerders die hun hoeveelheid PEPU-tokens uit willen breiden doen er goed aan om hun gekochte PEPU-tokens meteen te staken. Er is op dit moment namelijk sprake van een APY van boven de 2.000%.

Deze APY bevond zich enkele dagen geleden nog boven de 4.000%, maar door een grote instroom van nieuwe investeerders, die hun gekochte tokens meteen vastzette in het staking-mechanisme van Pepe Unchained nam deze APY snel af.

In totaal zijn er al meer dan 77 miljoen PEPU-tokens vastgezet, maar desondanks zijn er dus nog steeds geweldige rendementen te verdienen.

Pepe Unchained heeft 20% van zijn totale token voorraad gereserveerd voor deze staking beloningen, dat staat gelijk aan 2,4 miljard tokens.

Geïnteresseerde investeerders hebben nu de kans om deel te nemen aan de presale waarin PEPU-tokens voor gereduceerde prijzen worden aangeboden. Binnen deze presale zijn er 1,6 miljard tokens beschikbaar.

Om deel te nemen aan de presale kun je de website van Pepe Unchained bezoeken. Hier kun je vervolgles je wallet verbinden en PEPU-tokens kopen middels ETH, USDT, BNB of creditcard.

Haast je dus om deel te nemen aan dit project want PEPU-tokens kosten op dit moment $ 0,0080964, maar zullen binnen korte tijd duurder worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Pepe Unchained kun je lid worden van de community door het project te volgen op X en Telegram.

PEPU is veel meer dan een uitbreiding van de originele Pepe. Dit project introduceert zijn eigen Layer 2 blockchain, waarmee het dus een nieuw ecosysteem creëert waar andere meme coins op gelanceerd kunnen worden.

Investeer nu in PEPU en zorg ervoor dat PEPE de vrijheid krijgt die het nodig heeft.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
pepe unchainedpepu

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...