Nieuwe Shiba Inu? Crypto expert voorspelt welke dog crypto meme gaat exploderen, Shiba Shootout lift mee

555 totale weergaven
shiba shootout

Shiba Inu gaat vol voor gaming en de koers van SHIB kan naar verwachting dan ook gaan stijgen, maar experts voorspellen dat Shiba Shootout (SHIBASHOOT) het nog beter kan doen.

Shiba Shootout speelt zich af in het Wilde Westen en is een Play-to-Earn (P2E) game die goedgekeurd is voor zowel de Google Play als Apple App Store. De lancering van deze game gaat binnenkort plaatsvinden.

Presale deelnemers kunnen de SHIBASHOOT token op dit moment kopen voor een erg lage prijs van $ 0,0194. Ook zijn er staking beloningen te verdienen die oplopen tot wel 2.200% per jaar.

Er zijn nu nog maar minder dan 24 uur te gaan voordat de huidige prijs van SHIBASHOOT tokens gaan stijgen en geïnteresseerde investeerders zullen dus snel moeten handelen.

De game van Shiba Shootout, die binnenkort gelanceerd gaat worden, stelt gebruikers in staat om duels aan te gaan als cowboys. De term die hiervoor gebruikt wordt is een ‘Shiba Showdown’.

Shiba Shootout heeft alle factoren die belangrijk zijn om populair te worden. YouTube crypto expert Michael Wrubel beschrijft het project dan ook al als de volgende x100 Shiba Inu.

Hij gelooft dat de fundamenten van dit project in combinatie met die virale vormgeving ervoor kunnen zorgen dat er ontzettend grote winsten worden geboekt.

Shiba Inu is nog altijd een van de grootste meme coins van de wereld en deze crypto is grotendeels verantwoordelijk voor de huidige populariteit van de Shiba Inu meme. Het feit dat Shiba Inu er nu met zijn Shibarium blockchain voor gekozen heeft om zich te focussen op gaming biedt dus ook veel potentie voor Shiba Shootout.

Er gaan nu zelfs geruchten rond dat Shiba Shootout in staat is om het beter te gaan doen dan Shiba Inu zelf, en de token bevindt zich nog altijd in zijn presale wat betekent dat de risico beloning verhouding van dit project een stuk beter is dan die van SHIB.

Zelfs voordat de langverwachte Shiba Shootout gelanceerd wordt, kunnen presale deelnemers al extra tokens verdienen door vrienden te verwijzen. Daarnaast zullen gebruikers die zich opgeven via de website extra SHIBASHOOT tokens verdienen.

Het is dan ook geen verrassing dat de presale van dit project al bijna een half miljoen dollar heeft weten op te halen.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1806634436852597038%7Ctwgr%5E6315e6b72a29d51e62e9371b5406991d65a89033%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fshibashootout%2Fstatus%2F1806634436852597038

Shiba Shootout profiteert optimaal van de opkomst van de P2E gaming sector

Shiba Shootout is pas korte tijd geleden live gegaan, maar heeft desondanks al de nodige aandacht ontvangen. De grootste reden achter deze aandacht is de innovatieve utility die die project met zich meebrengt.

In het ecosysteem van Shiba Shootout zijn er namelijk meerdere functies terug te vinden. Zo is er een ‘Luck Lasso Lottery’ die de grootste beloningen van het Wilde Westen belooft. Spelers kunnen zich daarnaast mengen in een ‘Shiba Showdown’ om extra crypto prijzen te winnen.

Een bijkomend voordeel van Shiba Shootout is dat een deel van het prijzengeld gereserveerd wordt voor goede doelen.

Ook zijn de gebruikers zelf in staat om onderdeel te worden van het bestuur door deel te nemen in de ‘Token Governance Roundups’. Hier kun je stemmen op belangrijke beslissingen van het project.

Het project omschrijft zichzelf als een stad in het Wilde Westen die wordt bestuurd door de inwoners, en niet door de ‘ranchers en buitenstaanders.

De verwachting is dat P2E gaming platformen zoals Shiba Shootout een nieuwe trend gaan vormen in de nieuwe mobiele gaming revolutie. Het project van Shiba Shootout vergelijkt deze opkomst dan ook met de goudkoorts in het westen van lange tijd geleden.

De P2E NFT game markt had in 2022 een marketcap van $ 3,29 miljard en gaat volgens Absolute Reports naar verwachting met 17,93% toenemen richting $ 8,86 miljard in 2028.

Ontdekt de wereld van Shiba Gulch, waar iedereen een gelijke kans heeft om een Shiba Sharpshooter te worden

De gamingwereld van Shiba Shootout speelt zich af rondom de stad Shiba Gulch, een drukke stad waar Shiba enthousiastelingen met elkaar de strijd aan kunnen gaan, memes kunnen delen en kunnen genieten van alles wat Shiba Shootout te bieden heeft.

Omdat er meer dan genoeg digitaal goud is voor iedereen, helemaal als je een van de Shiba Sharpshooters wordt, is er vooral sprake van gelach en plezier in deze stad die groot genoeg is voor iedereen.

In het hart van deze stad bevindt zich de Shiba Shootout coin. Deze kunnen gebruikt worden bij vele functies, waaronder poker toernooien.

Shiba Shootout Whitepaper belooft nog veel meer innovatieve functies

Volgens de whitepaper van Shiba Shootout gaan er nog een stuk meer spannend gegamificeerde producten gelanceerd worden.

Zo zullen gebruikers in staat zijn om ‘Campfire Stories’ sessies te starten waar ze hun beste crypto en meme coin ervaringen kunnen delen. Ook hier kunnen beloningen in verdiend worden.

Daarnaast is er ook een functie genaamd ‘Cactus Staking’. Binnen deze functie kunnen gebruikers hun SHIBASHOOT tokens staken op een digitale cactus. Op deze manier kunnen ze hun SHIBASHOOT fondsen letterlijk zien groeien. Hoe meer tokens je verzamelt, hoe groter je cactus wordt.

Naast het staking-mechanisme kunnen gebruikers ook profiteren van de ‘Savings Saddlebags’ functie waarin gebruikers in staat zijn om een deel van hun SHIBASHOOT tokens voor een langere termijn vast te zetten. Op deze manier komen ze in aanmerking voor grotere beloningen.

shibashoot

Wat betreft de tokenomics is 20% van de totale token voorraad gereserveerd voor staking beloningen en 35% voor de presale. Daarnaast zullen de beste Shiba Sharpshooters in aanmerking komen voor 5% van de token voorraad.

Om investeerders gerust te stellen is het project ook volledig gecontroleerd. De smart contracts zijn geaudit door SolidProof terwijl de KYC is gecontroleerd door CoinSult.

De innovatieve utility die wordt ondersteund door een zeer ervaren team heeft het project al de nodige aandacht opgeleverd. Het feit dat dit project zich perfect heeft gepositioneerd in de snelgroeiende gaming markt zorgt ervoor dat dit project zomaar eens erg succesvol kan worden.

Mis je kans niet om deel te nemen aan een van de meest belovende crypto’s van dit moment.

Blijf op de hoogte van het project op X en neem deel aan de community door lid te worden van het Telegram kanaal.

Shiba Shootout tokens zijn te koop in de presale via ETH, USDT, BNB of creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Shiba ShootoutSHIBASHOOT

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd