PlayDoge haalt $5 mln op in crypto presale – is deze dog meme coin de beste crypto investering?

446 totale weergaven
Verdien tot 1000%: Waarom PlayDoge de volgende Notcoin kan worden!

De nieuwe Play-to-Earn (P2E) meme coin PlayDoge is bezig aan een ontzettend succesvolle presale, die al meer dan $ 5 miljoen heeft weten op te halen.

Deze presale startte eind mei en in de eerste minuten wist het project al meer dan $ 200.000 op te halen. Een voorproefje van wat later dus ging volgen. PlayDoge vormt met zijn presale dan ook een van de beste nieuwe meme coins van dit moment.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Deze aandacht stelt PlayDoge in staat om de strijd aan te gaan met P2E meme coins zoals Floki (FLOKI). In het ideale scenario weet PlayDoge zelfs voorbij Floki te stijgen.

Floki bevindt zich op plek 5 van de meme coin markt met een market cap van maar liefst $ 1,6 miljard.

PlayDoge onderscheidt zichzelf door twee populaire thema’s te combineren: meme coins en gaming. Het stelt gebruikers in staat om voor een virtuele Shiba Inu hond te zorgen en hier vervolgens PLAY-tokens mee te verdienen.

Voor de investeerders die bij dit project betrokken willen raken voordat de game lanceert, is de presale nog steeds live. De vraag naar deze token stijgt echter dag bij dag.

Op dit moment kosten PLAY-tokens $ 0,00512 per stuk, maar deze token zal binnen 24 uur duurder worden.

Wat is PlayDoge?

PlayDoge is bezig om de bekende Tamagotchi game, die vooral in de jaren 90 furore maakte, terug te brengen.

In deze remake van Tamagotchi wordt er crypto functionaliteit toegevoegd via de PLAY-token. Dit creëert een in-game economie waarin waarde opgeslagen kan worden die vervolgens ook verhandelbaar is in de bredere crypto markt.

play

Spelers kunnen PLAY-tokens verdienen als beloning door voor hun virtuele Shiba Inu huisdier te zorgen en minigames te winnen binnen de mobiele game. De beste spelers kunnen daarnaast extra beloningen verdienen via de ranking op de leaderboard van de game.

Maar in tegenstelling tot de originele Tamagotchi game hoeven gebruikers geen apart apparaat te kopen om het op te spelen, aangezien de app gratis beschikbaar is in zowel de Google Play Store als de App Store.

Tamagotchi was een van de eerste digitale games die meisjes als doelgroep had. Het werd gelanceerd in een tijdperk waar gaming consoles met jongens als doelgroep, zoals de PlayStation, voor het eerst begonnen met het domineren van de gaming markt.

De vraag is dan ook of PlayDoge hetzelfde kan doen voor crypto, of het dus meer vrouwelijke investeerders aan kan trekken.

Dat idee is zo gek nog niet. Met zijn eenvoudige vormgeving en nostalgische aantrekkingskracht kan PlayDoge zomaar eens de nieuwe en verslavende crypto versie van Tamagotchi worden.

PlayDoge haalt miljoenen op en domineert binnen honden thema

Het is geen geheim binnen de crypto markt dat meme coins er succesvol zijn. De gehele meme coin markt wist op een bepaald punt zelfs een market cap van maar liefst $ 60 miljard te bereiken.

Meme coins zoals Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Pepe (PEPE) hebben aanzienlijke stijgingen doorgemaakt sinds het begin van dit jaar. Dogecoin steeg al 37% terwijl SHIB 65,99% steeg en Pepe maar liefst 798,52%.

Ook Floki (FLOKI) steeg al 384,29% terwijl Dogwifhat (WIF) met 1137,02% steeg.

Over de afgelopen maand bevond de meme coin markt zich echter in het rood en werden er verliezen geleden in de buurt van de 30%.

In deze periode van aanzienlijke dalingen was PlayDoge juist in staat om miljoenen op te halen.

Deze trend suggereert dat de markt mogelijk op zoek is naar een honden meme coin die meer utility aanbiedt. Dit is dan ook precies waar PlayDoge in excelleert vanwege zijn mobiele game met P2E functies.

Dit lijkt dan ook de belangrijke reden dat het X kanaal van PlayDoge recentelijk een hilarische post over zijn alpha status deelde.

play
PlayDoge via X

De stijging in interesse voor game remakes – een grote markt voor PlayDoge

De retrogaming markt onderging recentelijk een aanzienlijke groei, met name door gamers op zoek naar de klassieke games die ze in hun jongere jaren speelden.

Volgens een survey die uitgevoerd werd door Express VPN, speelt 79% van de gamers nog altijd retro games. Een duidelijk teken dat gebruikers nog altijd op zoek zijn naar nostalgische gaming ervaringen.

retro games

In toevoeging op deze liefde voor oude games is ook de game remake markt hard aan het groeien. De digitale game verkoop binnen deze sector verdubbelde tussen 2018 en 2020 en behaalde de $ 8 miljoen.

Game remakes blijven dus populair binnen de gaming markt en afgelopen jaar werd zelfs beschreven als het gouden tijdperk voor game remakes.

PlayDoge heeft zich hierdoor perfect gepositioneerd om te kapitaliseren op beide markten en hierdoor een groot aantal nieuwe crypto gebruikers aan te trekken.

Dit kan PlayDoge een marktleider maken binnen de P2E en meme coin sector, iets wat zijn koers in de toekomst hard omhoog kan helpen.

Het is dan ook geen verrassing dat Elroy Ryon het kwalificeert als een van de opkomende meme coins om in de gaten te houden.

Koop PLAY voor de huidige presale prijs voordat het gelist wordt op Binance en explodeert in waarde

PlayDoge is gebouwd op de Binance Smart Chain, wat het ook aantrekkelijk maakt voor het listing team van Binance, de grootste exchange van de wereld.

Op het moment dat de PLAY-tokens op grote exchanges zoals Binance terechtkomt, kan de koers van deze token exploderen.

Op dit moment bevindt de token zich echter nog altijd in zijn presale fase, maar deze raakt snel uitverkocht en investeerders zullen zich dus moeten haasten om deze kans niet te missen. Er is namelijk een beperkte voorraad van maximaal 4,7 miljard token beschikbaar gesteld voor deze presale.

Investeerders die vandaag nog instappen bij deze presale profiteren niet alleen van de lage prijzen, maar ook van de mogelijkheid om een passief inkomen te verdienen via de staking functie van PlayDoge. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van boven de 132%.

Deze hoge APY heeft er ook voor gezorgd dat er inmiddels al meer dan 142 miljoen tokens zijn vastgezet, een teken van de lange termijn toewijding van deze investeerders.

De smart contracts van PlayDoge hebben daarnaast een volledige audit doorgemaakt door SolidProof zodat investeerders zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele problemen in de codering.

Deelnemen aan de presale is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is je wallet te verbinden en vervolgens kun je PLAY-tokens kopen middels BNB, ETH of USDT. Daarnaast worden creditcards ook geaccepteerd.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen rondom PlayDoge kun je het project volgen op X of Telegram.

Nu de retro gaming markt explodeert in populariteit en meme coins dominant blijven binnen de crypto markt, lijkt er geen betere optie te zijn dan PlayDoge. Stap vroeg in om de mogelijke stijging van deze opkomende meme coin ster niet te missen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Playplaydoge

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd