Polygon ervaart groeiende adoptie van stablecoins; nieuwe investeerders doen mee aan de presale van RECQ voor een uptrend

390 totale weergaven
polygon matic

TLDR

  • Tether blijft de dominante stablecoin op Polygon (MATIC) nadat zijn stablecoin marktwaarde omhoog schiet.
  • Rebel Satoshi’s RECQ krijgt meer aanhang nu fase 2 van de presale snel is uitverkocht.

De populaire Ethereum L2 solution Polygon (MATIC) heeft zijn stablecoin marktwaarde in Q2 2024 aanzienlijk zien groeien. Volgens Messari heeft de stablecoin marktwaarde van Polygon $1,5 miljard bereikt, waarbij Tether (USDT) goed is voor meer dan 50% van deze waarde. Ondertussen stromen investeerders massaal naar Rebel Satoshi’s RECQ token, dat is opgedoken als een top rivaal voor trending memecoins.

Maar waarom stijgt de marktwaarde van Polygon’s stablecoin en wat is de volgende stap voor RECQ? Laten we dat uitzoeken!

De marktwaarde van Polygon’s stablecoin stijgt: Tether leidt het groepje

Polygon heeft een opmerkelijke piek gezien in zijn stablecoin marktwaarde in Q2 2024, volgens het laatste rapport van Messari. Volgens het rapport steeg de stablecoin marktwaarde van Polygon naar $1,5 miljard. Dit getal vertegenwoordigt een stijging van 19% op kwartaalbasis. Deze indrukwekkende groei maakt Polygon’s MATIC een top crypto om te kopen in de cryptomarkt.

Het rapport laat verder zien dat Tether (USDT) zijn positie als dominante stablecoin op Polygon heeft verstevigd. Messari wees er specifiek op dat USDT’s marktwaarde op Polygon met 29% QoQ was gestegen tot $792 miljoen, wat goed is voor meer dan 50% van Polygon’s marktwaarde van stablecoins.

Volgens Messari is de indrukwekkende groei in stablecoin adoptie in Polygon het gevolg van verschillende netwerkontwikkelingen. Zo is Sony Bank in april begonnen met tests om het gebruik van stablecoins op de Polygon blockchain te onderzoeken.

Daarnaast heeft Settlemint, een Belgisch techbedrijf, plannen aangekondigd om een stablecoin te ontwikkelen die gebruik maakt van Polygon.

RECQ daagt Trending Meme Coins uit na een stijging van 120%

Rebel Satoshi, een snelgroeiend meme coin project dat de crypto-industrie wil verlossen van centralisatie, is een top keuze geworden onder investeerders vanwege zijn unieke missie.

Afgezien van haar missie heeft Rebel Satoshi investeerders voor zich gewonnen vanwege haar veelzijdige ecosysteem met een NFT marktplaats, een staking programma en een arcadehal met meerdere spellen.

Interessant is dat Rebel Satoshi gebruikmaakt van een structuur met twee tokens om ervoor te zorgen dat investeerders volledige en naadloze toegang krijgen tot het ecosysteem. De twee tokens in het Rebel Satoshi ecosysteem zijn RBLZ en RECQ.

RBLZ is Rebel Satoshi’s bestuurs- en lidmaatschapstoken, terwijl RECQ de basisvaluta is.

Een populair token voor investeerders

Vanaf juni kunnen investeerders RBLZ kopen op CoinGecko, Coinstore, Uniswap en DEXTools. RECQ bevindt zich daarentegen in Fase 2 van zijn lopende openbare presale en investeerders kunnen RECQ nu kopen voor slechts $0,0044.

Verbazingwekkend genoeg betekent deze prijs een stijging van 120% en 19% ten opzichte van de Early Bird Round en Stage 1 prijzen van $0,0020 en $0,0037.

Verder zullen investeerders die deelnemen aan Fase 2 van RECQ’s publieke presale hun investeringen met 25% zien toenemen wanneer RECQ Fase 3 start op $0,0055. Bovendien zal deze ROI toenemen tot 184% wanneer RECQ haar presale voltooit op $0,0125.

Deze verwachte groei verklaart waarom RECQ nu een van de trending meme coins in de cryptomarkt is!

Ga voor de laatste updates en meer informatie naar de officiële Rebel Satoshi Website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Lees meer over:
polygon

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...