Polygon vreest belangrijke steun te verliezen; waarom Shiba Inu investeerders hun aandacht verleggen naar de RECQ presale

218 totale weergaven

TLDR

  • Terwijl de strijd tussen de bulls en de bears toeneemt, vreest Polygon dat het belangrijke steun zal verliezen.
  • Shiba Inu is een top meme, maar met beperkte groeivooruitzichten.
  • Rebel Satoshi Arcade, een nieuwe speler actief rond memes, NFT’s en GameFi, wordt snel een favoriet bij investeerders.

De cryptomarkt bereidt zich voor op wat wel eens de grootste beweging tot nu toe zou kunnen zijn. De signalen zijn duidelijk, met name de ETH ETF die groen licht krijgt van de Amerikaanse SEC. Nu de prijzen op het punt staan te exploderen, vreest Polygon (MATIC) eerst belangrijke steun te verliezen – een gezonde pullback weliswaar.

Nu de bullmarkt in een hogere versnelling gaat, wordt er ook gezocht naar enorme winsten. Beleggers in Shiba Inu (SHIB) zijn gegrepen door de innovatie van Rebel Satoshi Arcade (RECQ) – een token dat de populairste cryptotrends combineert. De intrigerende kruising met memes, NFT’s en GameFi is genoeg om de aandacht van de meeste beleggers te trekken, waaronder SHIB.

Rebel Satoshi Arcade (RECQ): Een nieuwe favoriet onder Shiba Inu beleggers

Rebel Satoshi Arcade (RECQ) is een van de nieuwste sensaties in het cryptolandschap en bevindt zich op het kruispunt tussen de grootste ontwikkelingen in crypto. De unieke waardepropositie is ongeëvenaard, net als de groei, waardoor het een favoriet is onder beleggers, met name Shiba Inu-houders.

De magnetische aantrekkingskracht is gebaseerd op het uitdagen van centralisatie en gecontroleerde systemen – een voorbeeld voor degenen die de normen durven uit te dagen. Het ecosysteem zal op zijn beurt individuele zelfstandigheid bevorderen, met een arcade van spannende spellen en een NFT marktplaats als middelpunt. Als kers op de taart komt er een merchandise store.

Ondertussen is het potentieel als top ICO en low-cap juweeltje enorm. In fase twee van de presale kost een token slechts $0,0044 en dat is een goed en misschien wel het beste instapmoment. Gezien de enorme onderwaardering voorspellen analisten een rally van 60x na het debuut, waardoor het waarschijnlijk de beste nieuwe crypto is om in te investeren.

rebel satoshi banner

Polygon (MATIC): Belangrijke steun op het spel

Polygon (MATIC) speelt als sidechain een grote rol in het cryptolandschap. Het is geen geheim dat de gaskosten op Ethereum, de krachtpatser van DeFi, zorgwekkend zijn, om nog maar te zwijgen over congestie. De oplossingen die te hulp schieten zijn schaalbare oplossingen, met Polygon voorop.

Ontwikkelaars en gebruikers die op zoek zijn naar lage transactiekosten en een hogere doorvoer komen vaak bij Polygon terecht, en dat kan in verband gebracht worden met zijn opmars. Vandaag is het één van de top altcoins en een belangrijke speler in de cryptoruimte. Tijdens de recente marktcorrectie daalde de koers echter tot onder het hoogste punt van $1,20 op jaarbasis.

De strijd tussen de bears en de bulls verhevigt, met een belangrijk prijsniveau op het spel. Een daling zou verdere dips kunnen inluiden, wat aan de goede kant een geweldige koopkans zal zijn. Aan de andere kant zal de dominantie van de bulls zonder twijfel het vertrouwen van beleggers vergroten en de prijs van de token doen stijgen. Hoe dit ook uitpakt, MATIC is niettemin een van de beste munten om in te investeren.

Shiba Inu (SHIB): Aandacht verschuift naar meer aantrekkelijke alternatieven

Shiba Inu (SHIB) is ongetwijfeld een van de populairste cryptocurrencies, die de ETH memecoins beweging leidt. Zijn magnetische aantrekkingskracht maakt het tot een favoriet in de detailhandel, dankzij het eenvoudig te begrijpen concept. Memes zijn een universele taal, zo lijkt het – gemakkelijk te begrijpen door de mainstream.

Als een van de top cryptomunten is het ook een favoriet onder instellingen die op zoek zijn naar blootstelling aan het trending meme verhaal. Dus niet alleen retailers hebben een zak Shiba Inu gepakt, maar ook investeerders met een groot volume.

Maar gezien de vrij aanzienlijke marktomvang hebben sommige beleggers hun aandacht verlegd naar meer aantrekkelijke altcoins. Er is immers maar zoveel groei dat het als topmunt kan doormaken. Desondanks is Shiba Inu voor gematigde winsten nog steeds een goede crypto om te kopen.

Conclusie

Te midden van de angst dat Polygon belangrijke ondersteuning verliest, hebben beleggers in Shiba Inu groot ingezet op Rebel Satoshi Arcade. Deze nieuwe altcoin combineert niet alleen de grootste cryptotrends – memes, GameFi en NFT’s – maar heeft ook een duizelingwekkend opwaarts potentieel, wat de stijgende vraag in de presale verklaart.

Ga voor de laatste updates en meer informatie naar de officiële Rebel Satoshi Website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...