SpacePay Presale: Een Kans Om Deel Te Nemen Aan Een Innovatieve Oplossing Voor Crypto Betalingen

303 totale weergaven
SpacePay - brengt innovatieve functies om gebruik van crypto tussen klant en verkoper te veranderen

SpacePay biedt oplossingen voor problemen die het lastig maken om digitale betalingen te sturen, zoals crypto. 

Het bedrijf bevindt zich in Londen en heeft investeerders uit verschillende delen van de wereld die zich richten om veranderingen te maken in hoe mensen crypto gebruiken. 

Ook al zijn cryptocurrency’s al heel bekend over de hele wereld, is het nog steeds heel lastig voor mensen en bedrijven om crypto te gebruiken. Ook de onvoorspelbaarheid zorgt voor een groot nadeel.

Het huidige systeem wat crypto betalingen mogelijk maakt, helpt ook niet. Veel crypto bedrijven hebben de focus gelegd op een complex financieel systeem, die nadelen heeft zoals hoge transactiekosten, lange bevestigingstijd en privacy.

SpacePays Oplossing Voor Crypto Beperkingen

Het antwoord van SpacePay is een gedecentraliseerd betalingssysteem die werkt met verschillende betalingsmachines.

Dit zorgt ervoor dat winkels cryptocurrency betalingen kunnen accepteren zonder de zorgen dat de crypto waarde snel zal veranderen. Het bedrijf zorgt voor een simpel proces die gebruikt kan worden met algemene betalingssystemen en met de betalingssystemen die de winkels en verkopers al gebruiken.

Het project ondersteunt momenteel meer dan 325 verschillende digitale wallets. Dit maakt SpacePay erg toegankelijk tot de ervaren crypto gebruikers en ook tot de nieuwe gebruikers. Het is zelfs zo dat je bijna geen crypto projecten kan vinden zoveel wallets ondersteunen. 

Door te werken met de betalingssystemen die de verkopers al aanbieden, kan het systeem ingebouwd terwijl de dagelijkse transacties doorgaan. 

Het team van het project gelooft dat het nieuwe systeem kan zorgen dat er nieuwe klanten komen en hun transacties uiteindelijk sneller verwerkt worden. SpacePay brengt alleen 0,5% procent transactiekosten in rekening, wat een stuk minder is dan kosten van traditionele betalingssystemen.

 

Het doel van de decentralisatie van SpacePay is om betalingen veiliger en meer privé te maken. Alle transacties zijn beschermd met sterke encryptie, zodat er minder kans is op fraude.

of ongeautoriseerde toegang. De gebruikers hebben nog de volledige controle over hun geld en hun privé-informatie omdat ze het rechtstreeks vanuit hun digitale wallet betalen.

SpacePay ondersteunt verschillende cryptocurrency’s wat er voor zorgt dat gebruikers veel betalingsmogelijkheden hebben. Maar daarnaast hebben veel mensen nog steeds problemen met de snel veranderende crypto prijzen. Dit zorgt ervoor dat ze toch kiezen voor de traditionele betalingsmogelijkheden.

SpacePay Behaalt Goede Prestaties

Het bedrijf heeft succesvol $750.000 opgehaald van investeerders die met een ‘buy-back’ optie het project ondersteunen. Ook hebben de investeerders een ‘Minimum Viable Product’ verkregen.

SpacePay werkt ook aan het krijgen van de ‘Intellectual Property’ om een plek in de markt veilig te stellen. Het is belangrijk dat het bedrijf alle regels en wetten volgt om ervoor te zorgen dat het kan opereren in elk land en een brede markt. 

De oplossing van SpacePay wordt opgemerkt. Het bedrijf won de prijs van ‘New Payment Platform of the Year’ bij de Corporate LifeWire Global Awards 2022/2023. Deze trofee laat de waarde zien van de oplossing in de web3 space.

Neem Deel Aan De Presale En Geniet Eerder Van De Voordelen

SpacePay heeft op dit moment een presale die ruimte maakt voor investeerders die vanaf het project willen ondersteunen. Het is makkelijk om mee te doen aan de presale.

Het is makkelijk om deel te nemen. Het enige wat je moet doen is jouw Metamask wallet verbinden of een andere wallet die toegankelijk is tot de presale widget. Daarna kun je ETH, BNB, MATIC, AVAX, BASE, USDT of USDC gebruiken om jouw SPY tokens te reserveren.

SpacePay - brengt innovatieve functies om gebruik van crypto tussen klant en verkoper te veranderen

De native token van SPY is de drijfkracht van het platform. Je krijgt veel voordelen als je investeert in de coin, zoals het krijgen van gratis tokens, de mogelijkheid om te stemmen bij belangrijke keuzes, eerdere toegang tot nieuwe updates en een deel in de winst van het platform. 

De SPY token steunt ook goede doelen, een deel van de winst van het platform wordt gebruikt voor donaties aan goede doelen die gekozen zijn door de aandeelhouders van de token.

Conclusie

SpacePay is een uitstekende oplossing voor de problemen die het gebruik van alledaagse crypto transacties en betalingen hinderen.

De token denkt aan consumenten en bedrijven door het aanbieden van een groot aantal functies die ontworpen zijn voor ‘real-world’ crypto gebruik. Dit kan een belangrijk project zijn voor toekomstige crypto betalingen.

SLUIT JE NU AAN BIJ DE PRESALE: Website  | Twitter Telegram

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...