Terwijl Shiba Inu niet herstelt van dalingen, kan deze nieuwe meme coin wel eens de volgende zijn voor een pump

135 totale weergaven
Shiba Shootout presale

Shiba Inu heeft moeite om weer te stijgen na de recente dalingen. Echter is er een nieuwe uitdager genaamd Shiba Shootout en deze weet echt de aandacht te grijpen.

Deze nieuwe meme coin heeft een creatief thema dat gebaseerd is op het Wilde Westen. De community heeft al erg veel steun laten zien, aangezien er al meer dan $ 470.000 is opgehaald in slechts een paar weken tijd.

Dankzij deze indrukwekkende aantallen is Shiba Shootout inmiddels het onderwerp van gesprek. Laten we eens kijken naar waarom $SHIBASHOOT meer kans heeft om te pumpen dan Shiba Inu zelf.

Wat is Shiba Shootout?

Shiba Shootout is een nieuwe meme coin die inspiratie heeft weten te halen uit het wilde westen thema. De coin combineert elementen van creativiteit, strategie en toewijding vanuit de community. Dit alles wordt samengevat in een cowboy thema.

De native token van het project is $SHIBASHOOT. De token biedt hoge staking rewards en verschillende andere interactieve functies.

Wat het project uniek maakt is het thema en de storyline. De Shiba Shootout community komt allemaal samen in een digitaal dorp genaamd Shiba Gulch. Hier kunnen gebruikers deelnemen aan evenementen, uitdagingen en meme battles.

Het hoofdpersonage van het project is Marshal Shiba. Dit karakter is de leider van de community. De leden van de community worden Shiba Sharpshooters genoemd.

Ze spelen een cruciale rol door memes te creëren en deel te nemen aan evenementen. Deze levendige en interactieve opzet zorgt ervoor dat Shiba Shootout levendig en boeiend blijft.

Shiba Inu heeft moeite na de recente dalingen in de koers

Shiba Inu (SHIB) heeft in de afgelopen maanden met de nodige uitdagingen te maken gekregen.

Na de FUD van de verspreiding van Bitcoin door Mt. Gox ontstond er een flinke daling in de koersen, waardoor Bitcoin zelfs kortstondig onder de $60.000 dook.

De koersen van altcoins daalden als gevolg hiervan ook, waardoor dus ook Shiba Inu met een daling te maken kreeg. Momenteel wordt SHIB verhandeld tegen een koers van $0,000017 en is het grootste deel van de winst die in maart behaald werd ook alweer verdwenen.

Shiba Shootout presale

Deze daling is waarschijnlijk de reden waarom meme coin investeerders op zoek zijn naar andere grote mogelijkheden om in te investeren.

Met het thema en de boeiende activiteiten voor de community, kan Shiba Shootout wel eens de volgende lading investeerders aantrekken.

Features van Shiba Shootout

Shiba Shootout weet niet alleen op te vallen door het wilde westen thema, maar heeft ook nog eens een aantal erg interessante features die investeerders aan kunnen trekken. Hieronder vindt je enkele van de belangrijkste features:

  1. Hoge rewards voor staking: Shiba Shootout biedt zeer hoge staking rewards voor degenen die $SHIBASHOOT tokens hebben en deze staken. De beloningen kunnen oplopen tot 2.000%, waardoor er dus een goede kans ligt voor een passief inkomen. Het staking mechanisme wordt cactus staking genoemd. In dit mechanisme groeit de cactus als gebruikers hun tokens staken.
  2. Interactieve community: Het community gedeelte van Shiba Shootout is een van de sterkste punten van het project. Gebruikers kunnen deelnemen aan verschillende evenementen, zoals: Posse Rewards, Campfire Stories en Token Governance Roundups. Deze activiteiten zorgen voor een gevoel van verbondenheid en betrokkenheid, wat voor iedere coin van groot belang is.
  3. Token bestuur: Shiba Shootout heeft een systeem voor het bestuur, waarbij token holders mogen stemmen op belangrijke beslissingen rondom het project. Deze democratische aanpak zorgt ervoor dat de community ook inspraak heeft op de toekomst van het project.
  4. Lucky Lasso lotingen: Het project heeft ook een loterijsysteem, waarbij gebruikers de kans hebben om prijzen in de vorm van crypto te winnen. Investeerders kunnen de code ‘Savings Saddlebags’ gebruiken om automatisch een deel van de tokens als spaargeld te behouden, waardoor deze meteen achter slot en grendel verdwijnen.

Shiba Shootout presale

Waarom moeten investeerders goed opletten?

Nu Shiba Inu moeite heeft om de voorgaande jaarlijkse hoogtepunten weer te claimen, is Shiba Shootout verschenen als een potentieel alternatief.

Met het leuke wilde westen thema, hoge staking rewards, interactieve community en toewijding aan meerdere goede doelen, weet Shiba Shootout iets te bieden wat verfrissend kan werken voor meme coin traders.

De markt lijkt momenteel te zoeken naar de volgende grote rally. Shiba Shootout heeft intussen al meer dan $470.000 opgehaald in de presale, waarbij het uiteindelijke doel is om $1.219.117 op te halen.

In fase 1 van de roadmap staat er een listing gepland op CoinGecko/CoinMarketcap en een CEX listing in fase 2, kan $SHIBASHOOT eenvoudig beginnen aan een pump zodra de exchange listing in beeld komt.

Je kan naar de officiële website gaan om de presale in de gaten te houden. Aankopen kunnen eenvoudig gemaakt worden met behulp van ETH, USDT of een creditcard.

Doe vandaag nog mee met de Shiba Shootout presale!
X | TELEGRAM | WEBSITE

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...