Direct Bitcoin (BTC) en andere crypto uitcashen naar euro’s met Visa

Advertorial – De afgelopen twee maanden brengen een grote druk voor de banksector met zich mee. De recente crash op de aandelenmarkt door de COVID-10 uitbraak legt de kwetsbaarheden van het banksysteem bloot.

De crypto sector werpt zich op als alternatief voor degene die een effectieve manier zoeken om het fiat geldsysteem te vervangen en los te komen van traditioneel bankieren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Sommige bedrijven bieden al een werkend, bewezen oplossing voor de overbrugging van cryptovaluta naar cash.

TRASTRA

TRASTRA is daar een goed voorbeeld van. Zij bieden een mix van beide werelden, klanten kunnen met gemak hun eigen crypo wallets managen en dat wordt gecombineerd met een traditionele VISA betaalkaart.

De VISA-kaart biedt gebruikers de oplossing om hun bitcoin en andere cryptomunten snel uit te cashen in euro’s en je kunt er op verschillende manieren mee betalen. Dat kan allemaal zonder het gebruik van een bankrekening, daarmee tackelt TRASTRA een van de grootste problemen voor cryptogebruikers vandaag de dag.

TRASTRA vertrouwt op de meest populaire en best presterende cryptomunten en biedt voor de grootste projecten de mogelijkheid om ze te verhandelen en eventueel uit te cashen. De kaart ondersteunt: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, en Bitcoin Cash. Al deze munten kun je direct verkopen voor euro’s.

Mobiele app

Al de functionaliteiten van TRASTRA worden versterkt door de all-in-one mobiele app. Gebruikers kunnen hiermee crypto kopen met euro’s of hun geld opslaan in ene gratis wallet.

De applicatie biedt ook instant koop- en verkoop opties om crypto-to fiat en andersom mogelijk te maken. Voor de veiligheid heeft de app een optie voor two-factor authentication (2FA). Ook is er een Know-Your-Customer (KYC) systeem om de garantie en transparantie te garanderen. TRASTRA combineert de vijf wallets in één app, zo kunnen gebruikers fondsen versturen tussen hun bitcoin en altcoin wallets.

Betaalkaart

De crypto VISA-betaalkaart is een van de grootste prestaties van TRASTRA. Het stelt gebruikers in staat hun bitcoin en cryptocurrency te verkopen bij zo’n beetje elke pinautomaat in de wereld. Nederlanders en mensen uit 30 andere Europese landen kunnen gebruik maken van deze diensten. Het bedrijf wil in zoveel mogelijk landen hun diensten uitrollen.

De TRASTRA VISA kaart kan wereldwijd worden gebruikt om te winkelen, maar je kunt er ook je rekeningen en facturen mee betalen. Ook kun je geld sturen naar andere kaarthouders of lokale banken.

Betaalkaart

Met een levering zonder verzendkosten, een eenmalige prijs van €9 en geen kosten voor online en offline aankopen met de euro liggen de kosten van deze crypto-to-fiat service laag. Ook euro’s of crypto storten is gratis, evenals het verkopen van crypto voor euro’s als het intern versturen van crypto naar andere wallets zijn kosteloos.

Aankopen buiten de EU kosten momenteel 3% van de transactiewaarde. Ook kunnen gebruikers nu tot 8.000 per dag storten, dat was eerder 5.000. De limiet op aankopen per dag ligt op 7.700 voor zowel online als offline aankopen.

TRASTRA heeft geen wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse limieten.

De uitgifte van je kaart is €9 en daar komt een maandelijkse prijs van €1,25 bij. Voor het versturen van Ether (ETH) naar een externe wallet betaal je 0,005 ETH. Bij Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin en Ripple betaal je dezelfde transactiekosten als bij een normale transactie op het netwerk. Bij een pinautomaat kun je tot €300 per dag opnemen, dat kost je €2,25 per opname.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Zoek dan contact met de helpdesk van TRASTRA en zij helpen je verder.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...