Waar moet je op letten als particuliere Bitcoin belegger? Dat en meer in Hup Bitcoin

441 totale weergaven

Jan Uytenhout van Capriole Investments is te gast bij deze aflevering van Hup Bitcoin podcast. Samen met compagnon Charles Edwards heeft de onderneming een algoritme ontwikkeld waarmee ze zich op de Bitcoin derivatenmarkt begeven.

Hoe werkt deze technologie en hoe willen ze de markt verslaan? Wat voor trends ziet hij op de markt en wat voor patronen ziet hij op de bitcoin blockchain? Heeft Bitcoin met $42.000 zijn top voorlopig bereikt of niet? Waar moet je op letten als particuliere belegger? En waarom is Bitcoin een manier om je vermogen veilig te stellen ondanks de koersschommelingen?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Deze en veel andere vragen komen aan bod tijdens deze aflevering, die mede is mogelijk gemaakt door Knaken en Coinmotion.

Anchor

YouTube

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...