Lil Pump toont Solana tattoo aan miljoenen volgers

2715 totale weergaven

In een recente Instagram-post onthulde de Amerikaanse rapper Gazzy Garcia, beter bekend als Lil Pump, zijn nieuwste aanwinst: een Solana tattoo op zijn voorhoofd. Met een simpele vraag aan zijn 14 miljoen volgers: “Like my new tats? I sold my SOL,” maakte hij duidelijk dat hij zijn Solana-tokens (SOL) al had verkocht.

Dit nieuws zorgde voor een golf van gemengde reacties vanuit zowel zijn fans als de cryptogemeenschap. Sommige fans betreurden de beslissing en smeekten om de “oude pump” terug. Anderen vroegen zich hardop af hoe hij ooit de moed zou kunnen opbrengen om dergelijke “domme” tatoeages op zijn voorhoofd te zetten, zeker als hij ze ooit zou moeten verwijderen.

Kritiek en lof vanuit de community

Niet iedereen was negatief. Enkele commentatoren speculeerden over de echtheid van de tattoo, terwijl anderen hoopten dat deze publiciteitsstunt de prijs van SOL zou opdrijven. Een enthousiaste fan schreef: “To the moon! Gucci gain, Gucci gain, Gucci gain!”

Op het sociale netwerk X liet Trader Mayne zijn ongenoegen blijken over zowel Garcia’s muzikale als zijn crypto perikelen. “Your crypto grifts are as shitty as the music you make. The good news is you are so bad at both you can’t make money doing either,” aldus Mayne.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...