Solana klimt op: Memecoin Solciety maakt golven

1732 totale weergaven
solana SOL crypto FTX

Solana (SOL), de bekende crypto, heeft het de laatste tijd zwaar gehad. Maar niet getreurd! Er zijn tekenen van herstel, en de lancering van een gloednieuwe memecoin, Solciety (SLCTY), zou de broodnodige energie kunnen geven.

Solana op de weg terug?

De afgelopen maand is Solana flink gedaald, zelfs onder de belangrijke grens van $ 150. Maar er gloort hoop aan de horizon! Op dit moment wordt SOL verhandeld rond de $ 147, een kleine stijging in de afgelopen 24 uur.

De technische analyse ziet er ook veelbelovend uit, met een opwaartse trendlijn en positieve signalen van de MACD en RSI. Als SOL de weerstandsniveaus van $ 150 en $ 152,50 doorbreekt, zou dat een sterke opwaartse beweging kunnen inluiden.

Solciety (SLCTY): De Memecoin met een politiek tintje

Maar er is meer gaande op de Solana blockchain. Morgen, op 18 juni, wordt Solciety (SLCTY) gelanceerd, een memecoin die politiek en humor combineert. Het richt zich op de “Degens”, de crypto-enthousiastelingen die dol zijn op gedecentraliseerde financiën (DeFi) en internetcultuur.

Solciety wil de eerste politieke partij voor Degens zijn, een plek voor iedereen die genoeg heeft van saaie politiek, flauwe memes en tegenvallende winsten.

Maak je eigen memes en verdien tokens!

Het unieke aan Solciety is het Meme Campaigner platform. Hiermee kun je makkelijk je eigen memes maken, met meer dan 200 opties voor plaatjes, achtergronden en lettertypes.

Deel je creaties op social media en verdien presale tokens!

De Solciety presale: Nu instappen is voordelig

Wil je meedoen aan deze nieuwe hype? De Solciety presale duurt 30 dagen, en de prijs van SLCTY tokens stijgt elke keer een beetje. Dus hoe eerder je instapt, hoe voordeliger!

Solana en Solciety: Een gouden combinatie?

De lancering van Solciety op de Solana blockchain is veelbelovend. Het toont de veelzijdigheid van Solana en brengt politiek, memes en blockchain samen.

Dit project kan een levendige community creëren waar iedereen zijn creativiteit kwijt kan.

xoxo Sophia!

Lees meer over:
solsolanasolcietysolscan

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....