Bitcoin (BTC) Update: stomen de bulls door naar nieuw record van $50.000?

Bitcoin (BTC) Update: stomen de bulls door naar nieuw record van $50.000?

Door CryptoCoinTalk - De Bitcoin koers heeft de vorige update prachtig gevolgd en we zagen de stijging die we hadden verwacht. Op dit moment zetten we de pijlen eventjes omlaag om af te koelen en de volgende move omhoog af te wachten.

We zien op dit moment dat we de range hebben gebroken op $34.414 en van uit daar verder zijn gaan stijgen naar de voorgaande all time high zoals besproken in de vorige update. We kunnen daarmee het volgende scenario schetsen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) 4-uurs grafiek

Zoals besproken hebben we op dit moment redelijk wat cruciale levels gebroken. Maar dat betekent niet dat we van uit hier direct verder kunnen gaan stijgen. We zien namelijk het liefste dat de prijs een terug test maakt van de gebroken zone op $40.000 en van uit daar verder gaat stijgen. Dat is namelijk gezond voor de trend.

Met dat in het achterhoofd kijken we naar het volgende. De prijs zakt van uit hier richting de $40.000 waar we steun hebben van de voorgaande hoogtes en een 4-uurs/dagelijkse demand zone.

Dit is een sterke vorm van steun(support) met een grote kans op een bounce. Deze zone ligt op de $39.578-$37.483.

Wanneer de steun zone wordt gevalideerd, kijken we eigenlijke direct naar de $50.000 als target.

Bitcoin (BTC) Update: stomen de bulls door naar nieuw record van $50.000?

Bitcoin (BTC) 1-uursgrafiek

Als we wat verder inzoomen naar de 1 uurs grafiek zien we dat we ook op het niveau van de $41,459-$40,517 ook veel steun hebben zitten.

Hier zit namelijk de korte termijn voorgaande hoogte in combinatie met de 618/705 fibonacci levels die een belangrijk punt zijn binnen de markt.

Bitcoin (BTC) Update: stomen de bulls door naar nieuw record van $50.000?

Conclusie

We zitten op dit moment nog relatief hoog in de impuls. Wat je nu dus niet wilt doen is kopen maar eventjes wachten op een korte terug test van de bovenstaande zones. Het is geen gegeven dat we deze zones zullen behalen.

Maar het is wel erg belangrijk om deze in de gaten te houden en in het achterhoofd te houden voor een eventuele entry. Trade safe!

Over CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant?

Klik dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

Lees meer over:
Bitcoin koers prijs

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties