Bitcoin koers stijgt met 2.5%

Bitcoin koers stijgt met 2.5%

Ondanks een mooie stijging van bijna 2.5% in de afgelopen 24 uur is er eigenlijk maar weinig veranderd. Het weerstandsgebied rond $17.000 zal doorbroken moeten worden voor een volgende beweging omhoog.

De bitcoin koers staat momenteel op 16,854.33USD. We bespreken de prijsdoelen in het geval van een opwaartse uitbraak en houden rekening met het scenario waarbij de prijsrange gewoon blijft doen wat we van een range kunnen verwachten.

Bitcoin (BTC) 4 uurgrafiek

In de vorige update bespraken we dat bitcoin mogelijk opnieuw een prijsrange aan het vormen is. Vandaag testte bitcoin opnieuw range high rond $17.000. Het terugwinnen van het weerstandsgebied $17.000 zou een verdere beweging naar boven mogelijk maken om onze 200 MA’s te gaan testen, en misschien zelfs range low $18.600 van de vorige prijsrange.

Ondanks de stijging van bijna 2,5% is er al met al nog niets noemenswaardigs gebeurd. We handelen tenslotte nog altijd in dezelfde prijsrange.

Wanneer we er niet in slagen door het weerstandsgebied $17.000 heen te breken weten we conform onze prijsrange analyse wat we hierna kunnen verwachten. Namelijk van range high $17.000 naar het midden van de range $16.325 en mogelijk zelfs het opnieuw testen van range low $15.500.

Bitcoin koers stijgt met 2.5%

Bitcoin (BTC) 30-minuten grafiek 

Wanneer we verder inzoomen op 30-minuten grafiek dan zien we dat de 200 MA’s zich al ruim een week begeven vlak boven het midden van de prijsrange $16.325. De 200 MA’s en het midden van de prijsrange zullen bij een mogelijke pullback voor de nodige support moeten gaan zorgen en moeten voorkomen dat onze prijsrange analyse volledig uitspeelt (van range high, naar mid-range, naar range low).

Samengevat houden we de komende uren tot dagen de volgende twee scenario’s in de gaten:

1. Opwaartse uitbraak uit prijsrange voor verdere stijging richting de 200 MA’s (4 uur) en misschien zelfs voormalig range low $18.600.

2. We slagen er niet in boven range high $17.000 uit te komen en focussen ons bij een pullback op de 200 MA’s (30 min) en het midden van de prijsrange $16.325.

Bitcoin koers stijgt met 2.5%

De Bitcoin Webshop van Nederland & België 

Op zoek naar unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen? In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat je verrassen!

Fear Of Missing Out – Bestsellers voor de feestdagen:
- Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
- Bitcoin Chocoladeletter | van de lekkerste Belgische chocolade (200 gram).
- Bitcoin Christmas Rocket | 'To The Moon', handgeblazen Bitcoin Kerstbal-Raket
- Bitcoin Boek | Ons geld is stuk, En waarom bitcoin de oplossing is
- Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA

Bitcoin koers stijgt met 2.5%
Lees meer over:
Bitcoin Technische Analyse

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties