Stoomt bitcoin door de $4.200? Tezos stijgt 57% door Coinbase-deal

Crypto update 22.15 uur - Bitcoin is dit weekend redelijk stabiel gebleven. Grote vraag blijft of de "bulls" niet uitgeput raken? De koers op moment van schrijven is $4.124 (bron: Messari). Wat zegt Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase over de koers van bitcoin? Altcoin Tezos doet deze week goede zaken en stijgt 57%.

Stoomt bitcoin door de $4.200?

Den Tuinder [penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Bitcoin heeft zich dit weekend stabiel gehouden. we zijn gereject rond $4.130. we bevinden ons nu momenteel net onder de $4.100 dollar grens. in mijn optiek moeten we die vandaag doorkomen willen we morgen een verdere stijging zien[/penci_blockquote]

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Daarnaast hebben we momenteel op de vieruurs chart een bearish divergence. Is dit genoeg om de bulls van hun stuk te brengen of doorbreken we de $4.100 en knallen we door richting die gewilde $4.200 dollar grens?[/penci_blockquote]

Tezos (XTZ) stijgt 57% in één week

De altcoin Tezos (XTZ) blijft doorstijgen de afgelopen dagen. Het afgelopen etmaal noteert de cryptomunt een plus van 20%. De weekscore is maar liefst 57%. De reden is dat Tezos wordt opgenomen door Coinbase Custody.

Maar liefst zestig institutionele klanten van dit onderdeel van Coinbase, samen goed voor $600 miljoen aan kapitaal kunnen Tezos “staken”.

In normale termen: door het vasthouden van XTZ krijgen ze rente terug. Door te “staken” worden nieuwe bloks gevonden. Hoe groter je “stake”, hoe groter de kans dat jij het blok vindt.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...