INTERVIEW Block Award winnaar Blocknet: “Aantal gecentraliseerde exchanges neemt fors af”

Marktleiders zoals Binance en Coinbase zijn voor de gemiddelde coinhandelaar de dagelijkse keuze. Toch gaat het aantal gecentraliseerde ruilbeurzen de komende tijd fors afnemen. Dat verwacht Arlyn Culwick, mede-oprichter van Blocknet, de winnaar van de Block Award in de categorie "Development" tijdens de afgelopen Blockchain Expo. Culwick: "Gedecentraliseerde ruilbeurzen hebben nu al voordelen, want in tijden van drukte blijft ons platform functioneren. Hoe meer gebruikers, hoe beter het netwerk feitelijk functioneert. In tegenstelling tot andere opties, hebben we hard gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid van ons platform."

Interview Blocknet, gedecentraliseerd en gebruiksvriendelijk

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Inschrijven nieuwsbriefDoor: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...