Lezersactie! 30% korting op crypto-event Dag van de Crypto!

Ontvang 30% korting op toegangskaarten voor de Dag van de Crypto!

Crypto-alert! Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto plaats in de RAI in Amsterdam, voor iedereen die meer wil weten over bitcoin en andere cryptocurrencies. De volgende vragen worden beantwoord:

Het tweedaags evenement wil op een toegankelijke manier antwoorden bieden op vragen over cryptocurrencies als bitcoin, litecoin en ether

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook interesse? Koop kaarten voor de Dag van de Crypto met een bijzonder aantrekkelijke korting!

Klik op deze link, volg de instructies en claim je korting met de code BTCMAG30!

Met vriendelijke groet,

Dag van de Crypto

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.