Lezersactie! Korting op workshops van Cryptomaan

Cryptomaan, leverancier van hardware wallets, start met het aanbieden van workshops voor particulieren en bedrijven. Bitcoin Magazine biedt lezers korting op deze workshops!

Workshops Cryptomaan

Maak jezelf wegwijs in de nieuwe wereld van crypto: kopen, verkopen, investeren en veilig bewaren. Groep, privé of online? Voor iedereen een passende workshop.

1. Workshop Groep

€149 (inclusief eenmalige pilotkorting, normaal €199
De workshop zal plaatsvinden op een centrale plek in Nederland (Utrecht). De groep zal uit ongeveer 25 mensen bestaan. Voor een gezellige ruimte, een hapje en een drankje wordt gezorgd. De belangrijkste basisonderdelen van crypto komen aan bod, maar ruimte voor interactie en specifieke vragen is er uiteraard ook. Na de workshop is er gelegenheid om met anderen gezellig na te praten. In totaal duurt de workshop circa 3 uur.
• + Leer de basis
• + Ontmoet anderen die interesse in crypto hebben
• + Een gezellige middag of avond

Meld je aan voor deze unieke workshop!

2. Workshop Persoonlijk

€349
Een workshop op maat bij jou in huis of op een afgesproken locatie. Op deze manier kun je geholpen worden en gebruik maken van je eigen apparatuur. Uiteraard kun je je eigen vragen stellen. Ga je je eerste Bitcoin of andere coins aankopen en wil je hierbij hulp? Dat kan natuurlijk ook.
• + In vertrouwde omgeving
• + Volledig op maat
• + Op eigen gewenste dag en tijd

Meld je aan voor deze unieke workshop!

3. Workshop Online

€189
Wil je graag antwoord op je eigen specifieke vragen of hulp op afstand? Dit kan met een online sessie. Het gesprek verloopt via Skype en via het programma TeamViewer kan de deskundige met jouw meekijken.
• + Cursus op maat
• + Krijg antwoord op je eigen vragen
• + Hulp op afstand bij handelingen
• + Op eigen gewenste dag en tijd

Meld je aan voor deze unieke workshop!

bitcoin meester

Docenten

Elmar Witjes

Elmar is de oprichter en eigenaar van Cryptomaan. Al zijn hele leven geïnteresseerd in computers en technologie. Al enkele jaren werkzaam als website ontwerper en ontwikkelaar. Vooral geinteresseerd geraakt in crypto en de Blockchain technologie na het ontdekken van Ethereum.

“Verhalen over verloren, gestolen of ontoegankelijke munten zijn zeer talrijk in de bitcoingemeenschap. Het is ook een van de problemen die Elmar Witjes tegenkwam, nadat hij ruim een jaar geleden was begonnen met het beleggen in bitcoins. Een vriend van hem was al eens omgerekend €18.000 kwijtgeraakt aan een hacker. Tegenover het Financiële Dagblad zei Witjes: ‘Ik wilde een hardware-wallet kopen (waarmee je je cryptomunten veilig kunt bewaren, red.), maar die bleek je hier niet te kunnen krijgen.’ Hij besloot ze zelf te gaan verkopen in een eigen webshop.”

Elmars interesses en expertises zijn:

  • + Uitgebreide kennis van alle hardware wallets op de markt
  • + Blockchain technologie en de mogelijke toepassingen
  • + Private keys en het veilig bewaren van je crypto

Arjen Kooi

Arjen kocht in januari 2014 zijn eerste kleine portie Bitcoin, maar vergat deze snel weer. Na zijn HBO studie ging hij in 2016 werken bij een vastgoedbedrijf dat onder andere bezig was met blockchain. In 2017 kwam hij opnieuw Bitcoin tegen en kwam er achter dat dit met blockchain te maken heeft. Vanaf dat moment ging Arjen fulltime bezig met Bitcoin & altcoins en stopte met zijn baan.

Inmiddels is hij eigenaar van de website coindance.nl waar hij schrijft over blockchain, Bitcoin en andere zaken die hier mee te maken hebben. Daarnaast is Arjen bezig met het onderzoeken in welke segmenten blockchain toegepast kan worden, het vinden van goede investeringsmogelijkheden (onder andere ICO’s) en het handelen op exchanges. Zijn doel is om anderen bij te leren over het nut dat blockchain kan toevoegen aan de samenleving en bedrijven.

Arjens interesses en expertises zijn:

  • + De werking van blockchain-technologie
  • + Handelen op exchanges
  • + Veilig opslaan van coins en andere belangrijke gegevens
Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!