Altcoin van de Week beleggen Bitcoin Blockchain cryptomunten Nieuws

VIDEO Altcoin van de Week: Dragonchain (DRGN)

In de wekelijkse update van afgelopen maandag gingen we al in op de potentie van de altcoin DragonChain. Dieptepunt van de cryptomunt lag deze week op dinsdagochtend, waarna hij woensdag flink steeg naar 1,74 dollar. Inmiddels staat de munt weer op het niveau van maandagochtend. In onze ogen een interessant prijsniveau om in te stappen of een bundel bij te kopen, zegt ook Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy, samenwerkingspartner van Bitcoin Magazine Benelux.

   
   

Lees meer van Jan-Robert Schutte:

  bitcoin meester  

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

7 berichten

Jan Robert Schutte 8 februari 2018 at 23:58

Zojuist daad bij woord gevoegd en heb via Kucoin Dragonchain gekocht rond $1,51 per DRGN, weliswaar via ETH

Altcoin van de Week: WePower - Bitcoin Magazine 13 februari 2018 at 09:43

[…] VIDEO Altcoin van de Week: Dragonchain (DRGN) […]

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com