VIDEO Peter van Grinsven, CEO van nTitle: “Einde aan tussenpersonen in game-industrie”

nTitle is een blockchainbedrijf uit Amsterdam dat op het ethereum-netwerk een nieuw platform bouwt gericht onafhankelijke game-ontwikkelaars. Van Grinsven vindt dat deze doelgroep meer controle moet krijgen over hun digitale rechten en een eerlijkere vergoeding ontvangen voor hun creaties. Hij wil daarmee de beperkingen van bestaande gecentraliseerde licentiemodellen teniet doen. Van Grinsven: “De blockchain zet de positie van tussenpersonen terecht onder druk. Terecht, omdat tussenpersonen en hun aandeelhouders niet altijd in het belang van in dit geval game-ontwikkelaar handelen. Tussenpersonen bepalen de regels van de markt en wij vinden dat dat moet veranderen.”

nTitle

Peter van Grinsven, als ondernemer jarenlange ervaring in Argentinië, is onder meer oprichter van het digitale marketingbedrijf Connaxis, dat gevestigd is in zes landen waaronder Nederland, VS en Argentinië. Tijdens de Dag van de Crypto legt hij het concept nTitle voor het eerst aan het grote publiek uit.

Lees ook het opiniestuk van Peter van Grinsven op LinkedIn “Are you nTitled?”

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!