blockchain cryptomunten Nieuws ripple

Western Union test betalingen op ripple-netwerk

Spread Your Crypto Love

De Amerikaanse betalingsverwerker Western Union test betalingen op het blockchainnetwerk van ripple. Beide bedrijven zijn al langer in gesprek met elkaar over een samenwerking. CEO Hikmet Ersek van Western Union zegt: “We kijken hoe de blockchaintechnologie ons kan helpen met de diverse aspecten zoals het verwerken van betalingen en het optimaliseren van ons werkkapitaal. We doen testen, waarvan enkelen in samenwerking met ripple.”

Ripple

Door de blockchaintechnologie van ripple gaan betalingen een stuk sneller. Dat is in het belang van Western Union die veel kapitaalbuffers achter de hand moet houden om betalingen van haar klanten te kunnen voldoen.

De koers van ripplemunt XRP staat momenteel op 1,16 dollar en is de afgelopen dagen met 51 procent toegenomen.

Bron: Bloomberg

Advertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Wessel Simons

Vader van 3 kinderen, waaronder een tweeling van 2 jaar. Zijn 2 minutes of fame: enkele fragmenten van zijn radio-interview met Amy Winehouse in 2003 zit in de met Oscar bekroonde docu 'Amy' uit 2015. Sinds oktober 2017 oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux, het platform dat dagelijks bericht over ontwikkelingen in de blockchain - en cryptomuntenindustrie. We hebben de ambitie om het online platform te ontwikkelen als de nummer #1 plek voor cryptocurrencies.
Follow Me:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch