WePower genoteerd aan Binance, koers schiet tijdelijk omhoog

WePower (WPR) is sinds vandaag genoteerd aan ruilbeurs Binance. De volgende paren WPR/BTC en WPR/ETH zijn te verhandelen. De koers van de cryptomunt schoot omhoog (+20%), maar de groei is op de donderdagmiddag afgevlakt met een plusje van 9,3%. Bij de introductie, 9 februari 2018, was één token 21 dollarcent waard. Nu ligt de koers op iets meer dan 10 dollarcent.

De marktkapitalisatie is 41 miljoen dollar met een handelsvolume van 11 miljoen dollar het afgelopen etmaal. In totaal zijn er 402 miljoen WPR tokens verspreid op een totaal van 745 miljoen stuks.

Zonne – en windparken

WePower heeft een model ontworpen waarbij ontwikkelaars van zonne – en windparken in een eerder stadium kapitaal kunnen aantrekken voor de financiering van hun park. De toekomstige energieproductie van het park wordt vooraf verkocht in de vorm van de energietokens van WePower. De utility token heeft daarmee een centrale plek in hun business. Daarnaast wist WePower in korte tijd de nodige partnerships af te sluiten. Zo zijn er deals gesloten met stroom – en gasnetbeheerder Elering AS uit Estland, het ministerie van Energie van Litouwen, 220 Energia en Spaanse/Italiaanse energiebedrijven zoals Conquista solar, Civitas-project en Novacorex.

Altcoin van de Week

WePower was eerder dit jaar Altcoin van de Week bij Bitcoin Magazine. Lees hier de analyse >>

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!