VIDEO-INTERVIEW Blockchainspecialist en trader Joël Happé (SEAL): “Bitcoin is in juni absoluut meer dan 10.000 dollar waard”

De bitcoin is in juni “absoluut” meer dan 10.000 dollar waard. En eind 2018 is de waarde per stuk gestegen naar meer dan 30.000 dollar en misschien wel 40.000 dollar. Dat voorspelt blockchainspecialist en cryptovalutahandelaar Joël Happé tegenover Bitcoin Magazine NL tijdens het afgelopen ICO Seminar georganiseerd door CryptoAcademy. Happé baseert zich op historische prestaties van de bitcoin en denkt dat door schaarste de prijs verder opgestuwd wordt. Happé: “De voornaamste reden is schaarste. Ook is kwartaal vier traditiegetrouw het sterkste kwartaal van de bitcoin en de cryptovalutamarkt”.

“Bitcoin naar minstens 30.000 dollar dit jaar”

Happé zegt onder meer: “Maart is historisch gezien altijd de slechtste maand. Logischerwijs gaat er in het eerste kwartaal van elk jaar veel lucht uit de markt, wat we eerder dit jaar gezien hebben. Ik verwacht vanaf juni dat de groei sterk doorzet. Ook mijn verwachtingen voor einde dit jaar zijn zeer positief. Bitcoin verwacht ik tussen de 30 – en 40.000 dollar en ethereum naar de 1.000 dollar. Ook ben ik positief over NEO en Litecoin vanwege hun toepasbaarheid. Ook OmiseGO is interessant, een altcoin waar ik zelf ook nog niet in belegd heb.

bitcoin meester

SEAL

Happé is als blockchainspecialist ook betrokken bij SEAL, een blockchain startup die de markt van nepproducten keihard wil aanpakken >>
Afgelopen zondag werd de publieke verkoop van hun SEAL token gelanceerd.

Lees bij Bitcoin Magazine meer over SEAL/Happé:

 

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!