Nieuwsberichten » Bitcoin » VIDEO-INTERVIEW Blockchainspecialist en trader Joël Happé (SEAL): “Bitcoin is in juni absoluut meer dan 10.000 dollar waard”

VIDEO-INTERVIEW Blockchainspecialist en trader Joël Happé (SEAL): “Bitcoin is in juni absoluut meer dan 10.000 dollar waard”

De bitcoin is in juni “absoluut” meer dan 10.000 dollar waard. En eind 2018 is de waarde per stuk gestegen naar meer dan 30.000 dollar en misschien wel 40.000 dollar. Dat voorspelt blockchainspecialist en cryptovalutahandelaar Joël Happé tegenover Bitcoin Magazine NL tijdens het afgelopen ICO Seminar georganiseerd door CryptoAcademy. Happé baseert zich op historische prestaties van de bitcoin en denkt dat door schaarste de prijs verder opgestuwd wordt. Happé: “De voornaamste reden is schaarste. Ook is kwartaal vier traditiegetrouw het sterkste kwartaal van de bitcoin en de cryptovalutamarkt”.

“Bitcoin naar minstens 30.000 dollar dit jaar”

Happé zegt onder meer: “Maart is historisch gezien altijd de slechtste maand. Logischerwijs gaat er in het eerste kwartaal van elk jaar veel lucht uit de markt, wat we eerder dit jaar gezien hebben. Ik verwacht vanaf juni dat de groei sterk doorzet. Ook mijn verwachtingen voor einde dit jaar zijn zeer positief. Bitcoin verwacht ik tussen de 30 – en 40.000 dollar en ethereum naar de 1.000 dollar. Ook ben ik positief over NEO en Litecoin vanwege hun toepasbaarheid. Ook OmiseGO is interessant, een altcoin waar ik zelf ook nog niet in belegd heb.

  bitcoin meester  

SEAL

Happé is als blockchainspecialist ook betrokken bij SEAL, een blockchain startup die de markt van nepproducten keihard wil aanpakken >>
Afgelopen zondag werd de publieke verkoop van hun SEAL token gelanceerd.

Lees bij Bitcoin Magazine meer over SEAL/Happé:

 

Inschrijven nieuwsbriefDon't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Edward Snowden ziet Bitcoin als uitkomst in strijd tegen Amerikaanse overheid

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) rond $10.225, is het tijd voor meer actie?

Altcoinbase

Crypto 101: Hoe Bitcoin en Ethereum het blockchain-trilemma tegenkomen

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder