Crypto Inside de top 5: afgelopen week al zonnige cijfers voor bitcoin (+20%) en ethereum (30%)

De Siberische Beer lijkt inmiddels ver achter ons. Beleggers in cryptomunten zien de toekomst weer zonnig tegemoet en kunnen stilletjes hopen een nieuw “altcoinseizoen”. De afgelopen week stonden de seinen voor de cryptomarkt op groen, ook voor de vijf belangrijkste cryptomunten. Bitcoin pluste er 20% bij en ethereum 30%. Onder de top 25 cryptomunten zijn er uitschieters boven de 60% voor munten als Cardano en IOTA.

Crypto Inside de top 5

De groeicijfers spreken boekdelen:

  1. Bitcoin +20%
  2. Ethereum +30%
  3. Ripple +38%
  4. Bitcoin Cash +22%
  5. Litecoin +19%

Litecoin bleef qua groei wat achter op de rest, maar krijgt de afgelopen 24 uur meer momentum met een plus van zes procent. Hieronder staat de weekchart.

Kijken we echter naar de maandchart, dan zijn de koersen terug op het niveau van ongeveer drie weken terug.

Best presterende altcoins

De koerswinsten van de altcoins liggen nog hoger met uitschieters boven de 60 procent. Welke altcoins uit de top 25 presteerden uitstekend?
Cardano  en IOTA namen maar liefst met 68% toe. OmiseGo, eventueel getipt als ERC20 die wordt gelist aan Coinbase, nam met 64 procent. Uitschieter is Populous met 115 procent, die nu op plek 25 staat op basis van marktkapitalisatie.

VIDEO: marktupdate met trendanalyses bitcoin en ethereum

Voor een diepgaande koersanalyse van bitcoin en ethereum verwijzen we graag naar Hans van den Boogaard van CryptoAcademy.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!