VIDEO: Bitcoin Magazine Nederland sprak Michael Suppo AKA Suppoman

Michael Suppo, ook wel bekend als Suppoman, kwamen we tegen op de Zero-In conferentie; het blockchain, FinTech en e-commerce event dat vandaag in het zonnige Amsterdam wordt gehouden.

Michael Suppo

Voor Suppo betrof het slechts het tweede blockchain-event tot nu toe. Opvallend gezien zijn vele volgers en uitgesproken mening.

Michael Suppo komt uit het Verenigd Koninkrijk waar hij zich vanaf 2014 bezig houdt met social media, marketing en sinds wat kortere tijd ook cryptovaluta’s.

De zelfbenoemde Cryptocurrency & Social Media Guru heeft in die tijd bijna 1 miljoen volgers achter zich weten te scharen.

Wessel Simons van Bitcoin Magazine Nederland sprak met hem, waarbij Suppo tevens een persoonlijke favoriet van het moment liet ontglippen.

Bekijk de video!

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!