Nieuwsberichten » Blockchain » #1 Blockshow Europe special – Interview Max Kordek (ceo en mede-oprichter Lisk): “Dit jaar komt ons mainnet uit”

#1 Blockshow Europe special – Interview Max Kordek (ceo en mede-oprichter Lisk): “Dit jaar komt ons mainnet uit”

bitcoin kopen

Het Zwitserse Lisk is sinds 2016 hard bezig om een eigen blockchainprotocol te ontwikkelen. Feitelijk willen ze de drempel voor developers weghalen door blockchainapplicaties te kunnen ontwikkelen in Javascript. Ze waren een van de eerste bedrijven die een succesvolle Initial Coin Offering af hebben gerond. Ze hebben in het eerste kwartaal van 2016 een bedrag van 14.000 bitcoin opgehaald. Destijds al goed voor een substantieel bedrag, maar de waarde ervan ligt inmiddels rond de 160 miljoen euro, schat ceo en medeoprichter Max Kordek in. In de tweede helft van dit jaar komt ook de langverwachte lancering van het mainnet uit. Dat betekent dat andere start-ups kunnen gaan ontwikkelen op het protocol van Lisk.

  bitcoin meester  

#1 Blockshow Europe special: Interview Lisk

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.