12 VIDEO-interviews van Bitcoin MagazineNL tijdens het Chainges event: Zencash, PIVX, Pillar, Accenture, nTitle en vele anderen

Bitcoin MagazineNL kijkt terug op een geweldige ervaring bij het Chainges event, dat 4 en 5 mei plaatsvond in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Altijd fijn als men besluit om een evenement te houden naast je (wekelijkse) supermarkt… We hebben een aantal zeer interessante gesprekken gevoerd met zeer uiteenlopende blockchainbedrijven en ICO’s. We zetten de interviews in onwillekeurige volgorde op een rij. Kies vooral de naam eruit die je interessant lijkt om naar te kijken. Bitcoin Magazine NL is er de volgende keer ook weer bij als media-partner!

1. ZenCash

2. Pillar

3. PIVX

4. Waqar Zaka

5. BTC.com

6. Bitwage

7. Cyber Capital

8. nTitle ICO

9. Rigoblock ICO

10. Accenture

11. SEAL ICO

12. Blockchaintalks.io

Het interview met IBM moet nog geautoriseerd worden.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address