Icoinic CEO Arthur Stolk: ‘Binnen de ICO-wereld zitten bijzondere pareltjes’

Bitcoin Magazine Nederland sprak Arthur Stolk, CEO en oprichter van Icoinic op een zonnig beursplein in Amsterdam.

Icoinic

Icoinic betreft een cryptocurrencyfonds waarin particulieren kunnen beleggen. Ze bieden twee verschillende fondsen aan, een indexfund en een actively traded fund.

Helaas voor de kleinere beleggers is de instap 100.000 euro, daar de WFT (wet financieel toezicht) anders geen uitzondering biedt.

Aangezien de wereld van cryptovaluta’s nog steeds geen gereguleerde markt betreft maar bedrijven, waaronder Icoinic, zich wel graag aan de wet willen houden heeft Icoinic ervoor gekozen de AML-wet (Anti money Laundering) en KYC-principes (know your customer) te volgen.

ICO’s

Icoinic doet ook zaken met partijen betrokken bij ICO’s, partijen waarvan de AFM zegt ver weg te moeten blijven. Daarover heeft hij het volgende te zeggen.

Stolk: “Binnen de ICO-wereld heb je gewoon heel veel pareltjes zitten. Wij selecteren die pareltjes waardoor wij zeker weten dat ze geen scam zijn. We checken iedereen binnen die ICO en mocht er ook maar een red flag naar boven komen dan doen wij geen zaken”

Bekijk het interview hier!

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!